Uw data altijd en overal veilig beschikbaar

Schaalbare, betrouwbare en veilige Cloud opslag

Schaalbare veilige opslag afgestemd op uw business behoefte.

Uw medewerkers willen altijd en overal kunnen werken. Tegelijkertijd wilt u dat de data op een veilige methode beschikbaar wordt gesteld tegen voorspelbare kosten. Afhankelijk van het type data kiest u voor opslag met bepaalde kenmerken en kosten. Korton begrijpt deze uitdaging en biedt met zijn cloudopslagdiensten de juiste type storage voor uw behoefte. We maken onderscheid in snelle cloudopslag, gewone cloudopslag en cloudarchiefopslag, alle met diverse vormen van beschikbaarheid. Wij kunnen u zo altijd een passende oplossing bieden. Veilig, betrouwbaar en kosteneffectief met hoge beschikbaarheid, dat is wat u van Korton kunt verwachten.

Waarom cloud opslag van Korton?
Korton heeft al meer dan een decennia een eigen cloudplatform en heeft hierdoor de kennis en ervaring. Onze cloud services zijn hierdoor doorontwikkeld tot zeer veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen. Onze professionals zijn bekend met uw uitdagingen en leggen hierdoor eenvoudig de link tussen uw businessbehoefte en de technologische mogelijkheden. Korton is gecertificeerd voor ISO 27001, NEN7510, CMSP en lid van het DHPA. Onze gecertificeerde professionals voeren de doorontwikkeling van services op de behoefte van de markt.

Cloud Planning Process

Dataopslagoptimalisatie

In een wereld waar data ieder jaar structureel blijft groeien, is het belangrijk om de groei van uw data te controleren. Controle op uw bedrijfsdata is immers een bestuurlijke verantwoordelijkheid (GDPR). Wij helpen u graag met de dataopslagoptimalisatie.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay