Cloud Services

Maak je business flexibel en schaalbaar.

Wendbaarheid en innovatie voor versnelling van de Digitale Transformatie

Betaal naar gebruik in een pay per use model.

Of het nu gaat om productiviteit bij je medewerkers, beschikbaarheid van programma’s of de continuïteit van de IT-infrastructuur: Korton heeft passende oplossingen die aansluiten op elke IT-behoefte.

Gemotiveerd personeel in een digitale cultuur

Digitale werkplek.

Met onze digitale werkplekoplossingen creëer je in je organisatie een digitale cultuur die bijdraagt aan meer efficiëntie en meer werkplezier.

Elke werkplek wordt door ons ingericht naar de wens van de medewerker. Wij leren ze werken met de nieuwste digitale functionaliteiten, zodat ze er optimaal gebruik van kunnen maken. Efficiënter werken, met  het gevoel dat wat je doet, ertoe doet – dat zorgt voor meer productiviteit en gemotiveerde medewerkers.

Maak applicaties altijd beschikbaar

Bedrijfsapps.

De Digitale Transformatie vereist een nieuwe strategische aanpak voor het beheren van je bedrijfsapps. Je zult in het digitaliseringsproces nu moeten doorschakelen naar een hogere versnelling, zodat je je weer kunt richten op de kernactiviteiten van je organisatie.

Het optimaliseren en kostenefficiënt maken van je bedrijfsapps is daar een belangrijk onderdeel van. Wij garanderen een optimaal draaiend, tailor made pakket van bedrijfsapps.

Laat los en transformeer

Slimme digitale infrastructuur.

Innovatie is de nieuwe norm. Intussen dient wel de continuïteit van IT te worden bewaakt – dat creëert een delicate balans.

Het strategisch outsourcen van je IT helpt je om te focussen op jullie bedrijfsstrategie. In een partnership met Korton heb je altijd de beschikking over een team van specialisten, die alles weten over de nieuwste ontwikkelingen in het IT-landschap.