Blijf altijd veilig verbonden met je Cloud-omgeving

Cloud Connect.

Veilig en snel toegang tot de cloud met Cloud Connect.

Op maat gemaakt voor je organisatie

Hoe prettig je werkt in de cloud hangt sterk af van de manier waarop je ermee verbonden bent. Cloud Connect is een maatservice voor cloud-connectiviteit. Wij helpen jou je netwerk om te vormen tot een platform waarop je altijd snel en eenvoudig toegang hebt tot je cloudomgeving.

Wij zorgen voor de koppelingen van je vestigingen, gebruikers en derden (klanten, partners en andere clouds) met jouw cloud. Korton legt daarbij focus op veiligheid, snelheid en beschikbaarheid. Wij adviseren, implementeren en beheren alle aspecten van het netwerk.

Altijd integraal verbonden

Met Cloud Connect van Korton worden je clouddiensten een integraal onderdeel van je eigen ICT-omgeving. Je bedrijfsnetwerk wordt over een besloten netwerk veilig verbonden met de diensten van de belangrijkste cloudserviceprovider, zoals Microsoft Azure of Amazone, en de private cloud van Korton.

Jouw snelweg naar de cloud

Met Cloud Connect van Korton heb je een privé snelweg naar de cloud. Je kunt snel opschalen zonder extra fysieke verbindingen of uitroltijd.

Cloud Connect van Korton is gebouwd met eersteklas apparatuur van Cisco. Hiermee realiseren we snelle en veilige toegang tot je cloud, conform de snelheid en beschikbaarheid die we met je hebben afgesproken.

De kern van onze Cloud is geïnstalleerd in een veilige zone. We monitoren en bewaken de omgeving 24/7 en 365 dagen per jaar.

Wil je meer weten over ons Cloud-aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.