Het recept voor strategische optimalisatie en groei

Van digitale strategie naar Digitale Transformatie.

Slimme werkprocessen en digitale relevantie

Een duidelijk strategisch plan en een IT roadmap.

Laten we ruimte maken voor groei. Wij brengen jouw ambities voor de korte en de lange termijn in kaart en creëren een digitaal recept om ze te behalen. Op basis van een duidelijk en realistisch strategisch plan verbeteren we de (werk)processen en zorgen we voor digitale relevantie. Een duidelijke IT roadmap houdt de organisatie op koers.

Begin met de eerste stap

De juiste digitale strategie.

Niemand kan de toekomst voorspellen. Zeker niet in deze snel veranderende digitale wereld.

Zal een investering in Digitale Transformatie aan de verwachtingen voldoen? Hoe kun je alle innovaties bijhouden? Je wilt digitaal relevant blijven, hoe bepaal je daar een strategie voor, eentje die niet volgende week alweer verouderd is?

Korton helpt je graag een passende digitale strategie te ontwikkelen. We denken mee over mogelijke scenario’s en maken een IT roadmap die je de komende jaren op koers houdt.

Begin bij de digitale basis

Een slim en efficiënt werkproces.

Heeft jouw organisatie enkele jaren terug ook alle papieren processen gedigitaliseerd? En, wat leverde dat op?

Laten we eerlijk zijn: die documenten zijn gewoon omgezet van papier naar Office – het werkelijke werkproces bleef onveranderd. Terwijl je concurrent de gelegenheid aangreep om zijn processen wél slim uit te lijnen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een sterk ERP-pakket of strakke bedrijfsprocessen.

In de Zorg en in Mobiliteit zien we vaak dat hier nog veel te winnen valt. Korton neemt je daarom graag mee in nieuwe (cloud)innovaties die jouw (werk)processen slimmer en efficiënter maken. Daarbij maken we gebruik van innovaties als Power Apps, Power automation en Power BI van Microsoft.

Integreer en consolideer datastromen

Van spaghetti naar lasagne.

Je bedrijf is al volledig gedigitaliseerd en al je bedrijfsdata staan al veilig in de Cloud. Good for you. Maar hoe worden deze datastromen gebruikt in de processen van je organisatie of bedrijf? Heb je hier een duidelijk beeld van? Werk je al met digitale dashboards voor realtime business inzichten of slimme integraties? Zijn ze duidelijk gestructureerd of kriskras met elkaar verbonden als spaghetti?

Korton wil je hier graag bij helpen. We vinden het geweldig als onze klanten succesvoller worden omdat wij direct zichtbare waarde kunnen toevoegen aan de organisatie.

Advies en ondersteuning in diverse rollen

Van IT-leverancier naar vertrouwenspartner.

Korton, daarom.

Wil je meer weten over ons consultancy-aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.