De mobiele vloot veilig onder controle

Mobile Device Management.

Sterke mobiele beveiliging is een absolute noodzaak.

Korton weet alles van Mobile Device Management-oplossingen. De mobiele vloot bestaat tegenwoordig niet alleen uit mobiele telefoons maar ook uit laptops en IoT-apparaten. Uiteenlopende devices met verschillende configuraties die op afstand beheerd moeten worden. Hoe pak je dat aan? Vraag het Korton.

De noodzaak van gedegen Mobile Device Management.

Het groeiend gebruik van mobiele apparaten is een interessante uitdaging voor organisaties. Hoe gaan we om met beveiliging? Wat gebeurt er als iemand een apparaat verliest? Wat doen we na diefstal?

Korton helpt je met het kiezen, implementeren en beheren van Mobile Device Management-oplossingen. We werken onder andere met Microsoft Intune, MobileIron en Samsung Knox.

Daarnaast bieden we ondersteuning bij het vormgeven van het beleid rond MDM.

Niet alleen mobiel.

Mobile Device Management (MDM) is een managementoplossing voor het gebruik van zakelijke mobiele telefonie. Inmiddels hebben deze oplossingen een behoorlijke evolutie doorgemaakt. Nu spreken we over Unified Endpoint Management (UEM).

Tegenwoordig beheren we niet alleen de smartphones en tablets van je gebruikers, maar ook laptops (Windows 10 en MacOS) en IoT-apparaten, efficiënt en op afstand. Met MDM kunnen we alle apparaten centraal (laten) configureren, beheren en beveiligen. Ongeacht het type mobiel apparaat, netwerk of de provider.

Alles onder controle.

Steeds meer bedrijfsprocessen verlopen via mobiele applicaties op telefoons en tablets. Daardoor staan er steeds vaker zakelijke data op deze apparaten.

Met UEM kun je toestellen automatisch configureren via een uitrolprogramma (ook wel: enrollment program) en kun je ze op afstand beheren. Zeker het overwegen waard, als je gebruikers en bedrijfsdata goed wilt beschermen.

Configuratie en uitrolprogramma's.

Zakelijke mobiele telefoons worden vaak niet optimaal benut en het configureren en beheren van deze toestellen kost onnodig veel tijd en geld.

Met UEM kunnen wij toestellen automatisch (laten) configureren via een uitrolprogramma. Nieuwe apparaten (Apple, Android en Windows) zijn zo snel gebruiksklaar.

Als partner van Microsoft, MobileIron én Samsung bieden wij ondersteuning op alle mobiele platforms. En met onze kennis, ervaring en een gedegen voorbereiding zorgen wij voor een soepele implementatie.

Wil je meer weten over ons MDM-aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.