Actief in de Zorg en Mobiliteit

De zorg voor mens en mobiliteit.

ICT voor de zorg, mobiliteit of algemeen transport

Korton richt zich op zorg, (zorg)vervoer en transport.

We faciliteren meer dan 70% van al het zorgvervoer in Nederland. Onze systemen registreren meer dan 1 miljoen ritbewegingen per maand. Meer dan 5.000 zorgkanjers werken elke dag in onze Cloud. Dat vraagt om een grote verantwoordelijkheid en specialisatie. Daarom focust Korton zich op de zorg, zorg- en personenvervoer en transport.

Minder administratieve lasten en meer handen aan het bed

Slimme zorg maakt alles makkelijker: iCura.

De hoge werkdruk en de vele administratieve handelingen maken het werken in de zorg onaantrekkelijk. Hoe creëer je een werkomgeving met een lagere werkdruk en minder administratieve handelingen? Korton gelooft dat het slim inzetten van ICT en het creëren van een prettige digitale werkplek het werk een stuk eenvoudiger maakt voor de zorgmedewerker.

iCura van Korton is een totaalconcept, waarbij we op basis van gebruikersprofielen een zorgwerkplek creëren die past bij de behoefte van zowel de organisatie als de medewerker. Zo ontlasten we onze zorgkanjers van onnodige handelingen en sturen we op IT-happiness. Zij kunnen weer doen waar ze goed in zijn: het leveren van de beste zorg aan hun cliënten.

Kosteneffectieve oplossing voor alle mobiliteitsprocessen

Betrouwbare Mobiliteit met iMotum.

Personenvervoer, zorgvervoer of algemeen transport van goederen: Nederland is altijd in beweging. Door een sterk veranderende markt, met zelfrijdende auto’s, strenge milieu-eisen en disruptieve initiatieven zoals Uber, staan deze bedrijven onder grote druk.

Als ondernemer in de mobiliteit en transport heb je alleen bestaansrecht als je scherp blijft op de business. Een goede ICT-partner helpt je de kracht van ICT in te zetten om je concurrent voor te blijven en ICT-kosten laag te houden. Daarom ontwikkelden wij iMotum.