Combineer de voordelen van publieke en private clouds

Op weg naar de hybride cloud.

Korton is jouw gids naar een multi-cloud toekomst

We nemen je mee naar de wolken.

Draaien je toepassingen op verschillende systemen? Op een lokale server, of in de publieke of private cloud? Hoe integreer je die cloudomgevingen tot een hybride cloud, en hoe beheer je zoiets?

Korton helpt je met het bepalen van een duidelijke roadmap en een strategie om al je datastromen en systemen te integreren en optimaliseren. Daarvoor nemen we je mee naar de Hybrid Cloud van Microsoft of Amazone, of we creëren een private oplossing.

"Behind every cloud, is another cloud"

Veel clouds, één oplossing.

Korton beheert publieke clouds, private clouds en op-locatie-omgevingen als één geheel, met oplossingen die in het hele cloudlandschap passen. Dat is de basis voor een geïntegreerd management van hybride systemen. Met Korton Hybrid Cloud kan je de voordelen van zowel publieke als private systemen optimaal benutten.

Korton datacenters

Flexibele architectuur en dienstverlening.

Onze eigen datacenters vormen een belangrijke basis voor onze private clouddiensten. In onze datacenters komen onze Publieke Cloud-partnerships met alle grote spelers samen. Deze connecties naar buiten zijn geoptimaliseerd om een optimale beleving te kunnen garanderen in het gebruik van een publieke cloudomgeving.

Korton als cloudmakelaar

Cloud Integrator & Broker.

De soepele link tussen private en public clouds vormt hét fundament voor een flexibele IT-architectuur. Als cloud integrator dienstverlener hebben we ook veel profijt van deze wendbaarheid. Heb je zeer specifieke diensten nodig? Dan kan Korton optreden als tussenpersoon en deze diensten leveren, ongeacht om welke cloudomgeving het gaat.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Wij brengen orde in alle clouds.

Is je bestaande cloudomgeving onoverzichtelijk, moeilijk te beheren en een irritante kostenpost? Weet je niet hoe je de overvloed aan clouddiensten en aanbieders kunt beoordelen? Dan heb je een betrouwbare specialist nodig. Korton is een ICT-partner die je kan verzekeren dat je infrastructuur en je mensen beter gaan samenwerken.

We beheren elke cloudsituatie, hoe ingewikkeld ook, en zorgen ervoor dat je infrastructuur optimaal functioneert: kostenefficiënt, goede performance, veilig en compliant. We adviseren je over wat er moet gebeuren en hoe dat moet gebeuren. Als cloudmanagers zijn we jouw single-point-of-contact en ontzorgen we jou op alle vlakken.

Cloud Service Portfolio

Daarom met Korton.

Wil je meer weten over ons cloud-aanbod?

We nemen graag contact met je op

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.