Hybrid cloud: gebruik het beste van verschillende werelden

Integreer en beveilig uw hybride cloudomgeving tot één geheel.

Welke cloud past het beste bij mijn organisatie?

Verschillende onderzoeken tonen aan dat de hybrid cloud in de lift zit. Organisaties kiezen de hybrid cloud omdat het flexibel en kostenefficiënt is en het van de voordelen van public en private clouds gebruik maakt. Cloud is namelijk in diverse vormen verkrijgbaar; private, public en hybrid. Steeds vaker wordt gekozen voor een hybrid cloud infrastructuur. Hierbij wordt afhankelijk van de toepassing de best passende cloudoplossing gekozen.

Ontdek hoe we bepalen wat de beste cloudstrategie is voor u

hybrid cloud- public cloud hybrid cloud - private cloud

Waarom Korton?
Wij vertalen uw strategische ICT-doelstellingen naar de daarbij best passende oplossing. Vanuit een businesscasebenadering helpen wij u met het kiezen van de best passende cloud. De private cloud omgeving van Korton heeft koppelvlakken naar verschillende public cloudomgevingen om afhankelijk van gekozen functionaliteit een hybride strategie te kunnen vormen.

Wat is hybrid cloud?

Een steeds populairder wordende cloudoplossing is de zogenaamde hybrid cloud. Het woord zegt genoeg; het is een cloudoplossing die de twee bestaande cloudoplossingen combineert in één hybride vorm. hybrid cloud is een combinatie van private cloud en public cloud. Een deel van uw bedrijfsapplicaties draait in de public cloud en een deel in private cloud. Het is daarmee vele malen flexibeler in te richten en veel meer af te stemmen op de behoeftes van uw bedrijf. Binnen een hybrid cloud kan data vloeiend tussen de twee cloudoplossingen bewegen.
Dit betekent ook dat de gebruiker applicaties gebruikt uit de public cloud, maar als dat nodig is ook gebruik kan maken van applicaties uit de private cloud.

Samengevat heeft hybrid cloud de onderstaande voordelen:

  • efficiënter in te richten, kostenverlagend;
  • veiliger en er is betere controle uit te voeren;
  • het is beter aan te sluiten op de business alignment;
  • een nieuwe functionaliteit is snel in gebruik te nemen;
  • het levert een professionalisering van uw ICT op;
  • de voordelen van private cloud en van public cloud zijn beiden te benutten.
Lees meer

Ontdek de mogelijkheden van hybrid cloud

Het implementeren van een hybrid cloud oplossing is maatwerk. De cloudoplossing dient naadloos op de behoefte van uw organisatie aan te sluiten; daardoor heeft u meer tijd en ruimte voor innovatie en business alignment. En hiermee professionaliseert u uw ICT en verandert u richting een regie-organisatie.
Het ontdekken van de mogelijkheden van hybrid cloud vraagt om een goed onderzoek. Bij Korton hebben we hiervoor het Cloud Planning Process ontwikkeld. In zes duidelijke stappen begeleiden we uw organisatie op de juiste manier naar de cloud, waarbij de voordelen van de cloudoplossing maximaal benut worden. De eerste twee stappen bieden we kosteloos aan om u het eerste inzicht te geven van de mogelijkheden, hoe de cloud voor uw organisatie kan werken en welke voordelen dit uw organisatie oplevert.

Meer informatie over hybrid cloud

Bent u benieuwd welke functionaliteiten van deze cloudoplossing toegevoegde waarde bieden voor uw organisatie? Kom vrijblijvend in gesprek met onze adviseurs. Neem direct contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay