Beter inzicht in werkprocessen en optimalisatie tot in detail

PowerApps en PowerBI

Applicaties maken alles makkelijker

Innoveer werkprocessen met slimme IT-oplossingen.

Bij eerdere digitalisatieslagen, zoals het ‘paperless office’-principe, kreeg optimalisatie van werkprocessen weinig aandacht. Papieren documenten werden gedigitaliseerd, meer niet. Met alle mogelijkheden van online applicaties en de data die je ermee verzamelt kun je efficiencywinst en kostenbesparingen realiseren. We vertellen je graag meer over PowerApps en PowerBI (Business Intelligence).

Een interface die data tot leven brengt

Van statisch document naar slim werkproces met PowerApps.

PowerApps van Microsoft stellen je in staat om applicaties te ontwikkelen voor gebruik via laptop, desktop, tablet en smartphone.

In PowerApps kun je een eenvoudige en overzichtelijke applicatie ontwikkelen die gegevens toont vanuit in SharePoint opgeslagen bestanden als Excel of Access. PowerApps slaat zelf geen nieuwe data op, maar biedt een aantrekkelijke interface die de productiviteit van medewerkers verhoogt en tegelijkertijd voor meer inzicht in zakelijke gegevens zorgt.

Meer tijd voor de belangrijke zaken

PowerApps in specifieke segmenten.

Mensen die zorg aan huis verlenen moeten hun administratie doen in de zorgtijd achter de deur bij de cliënt.

Laptop meesjouwen en opstarten, lijsten invullen en  opslaan: dat kan een stuk eenvoudiger en sneller. De zorgmedewerker kan de gegevens namelijk ook via een app op de mobiele telefoon invullen. Zo blijft er meer tijd over om de cliënt zorg en aandacht te geven.

Wil je meer weten over de inzet van Power Apps?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.