Zorgeloos werken

Modern werkplekbeheer van Korton

Strategisch outsourcen

De balans tussen innovatie en continuïteit.

Digitale werkplekken vragen om goed beheer. De werkplekspecialisten van Korton hebben ruime ervaring in het oplossen en proactief aanpakken van (mogelijke) werkplekproblemen.

Wij nemen je de zorg uit handen

Jij kunt probleemloos aan de slag.

Je biedt je medewerkers graag een IT-omgeving waarin zij optimaal kunnen werken en presteren. Het vinden van goede werkplekbeheerders of servicedeskmedewerkers is niet altijd makkelijk. Een partner die je deze zorg uit handen neemt, biedt uitkomst.

Bij Korton vind je altijd een passende oplossing voor het uitbesteden van het beheer van je werkplekken. Wij bieden een Nederlandssprekende servicedesk met verstand van zaken, Werkplekbeheer en onsite support.

Een landelijke dekking

Proactief werkplekbeheer met onsite support.

Korton neemt je de zorg voor gebruikersondersteuning volledig uit handen. Met onze werkplekbeheerdiensten ben je altijd verzekerd van continuïteit, kwaliteit en stabiliteit. Onze servicedeskmedewerkers zijn deskundig en spreken Nederlands.

Met onze gecertificeerde professionals biedt Korton landelijke dekking voor werkplekbeheer en onsite support. Daarnaast verzorgen onze professionele onsite support engineers installaties en verhelpen ze storingen op locatie. Goed werkplekbeheer? Laat het aan een expert over, je slaapt een stuk prettiger.

Slimmer werken

Efficiënt werkplekbeheer en Het Nieuwe Werken.

Door 24/7 monitoring en onderhoud zorgen we ervoor dat je werkplek altijd goed functioneert. Mochten gebruikers toch een vraag of storing hebben, dan kunnen ze onze servicedesk 24/7 bereiken.

Toch leggen we de lat graag hoger. Hoe kan de inrichting van jouw digitale werkplek bijdragen aan de organisatiedoelstellingen? Waarom zou je kiezen voor een vaste werkplek op kantoor met een computer, als het wellicht efficiënter kan?

We ontdekken graag samen met je wat het Nieuwe Werken voor jouw organisatie kan betekenen. Wat levert het op als medewerkers overal over hun programma’s en informatie kunnen beschikken, op hun laptop of desktop, tablet of smartphone? Flexibeler kan je organisatie bijna niet worden. Ook dat is goed en proactief werkplekbeheer.

Inlevingsvermogen en betrokkenheid

Jouw doelen staan centraal.

Korton denkt proactief met je mee en stelt jouw organisatiedoelen centraal. Outsourcen gaat voor ons verder dan alleen service delivery. Het doel is je verder te helpen groeien en het verbeteren van de ambities van je organisatie. Dat vraagt om een samenwerking op basis van inlevingsvermogen en betrokkenheid.

Vertrouwensband in partnerschap

Korton ondersteunt je van begin tot eind.

Een vertrouwensband in partnerschap betekent meer doen dan alleen de motor draaiende houden. Je zoekt een partner die je ondersteunt, adviseert en richting geeft. Die je helpt technisch complexe vraagstukken op te lossen. Die voor jou terug kan vallen op een breed landschap van oplossingen en partijen en deze goed kan aansturen. Korton ondersteunt je van begin tot eind.

Daarom met Korton.

Wil je meer weten over werkplekbeheer?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.