ICT heeft geen geheimen voor ons

Alle expertise voor snellere Digitale Transformatie.

Hoe kun je ICT veilig en betrouwbaar uitbesteden?

Alles begint met de juiste expertise.

Succesvol uitbesteden begint met partnership, vertrouwen en de juiste expertise. Deze aspecten vormen de basis van een duurzame relatie. Wij benutten de kracht van technologie om jou te helpen geweldige dingen te doen. Je houdt zelf de regie en besteedt alleen die ICT uit die je niet in eigen beheer wilt nemen. Onze professionals zijn hardcore specialisten die weten hoe ze de Digitale Transformatie van jouw organisatie kunnen versnellen.

Onze expertise maakt ICT voorspelbaar en betrouwbaar

Totaaloplossingen en innovatie.

Het Nieuwe Werken biedt kansen voor het reduceren van kosten. Korton vertaalt bestaande diensten naar een lean and mean alternatief. We leveren de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Wat wij ontwikkelen is schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en gebaseerd op onze meer dan 20 jaar lange ervaring met werkplekbeheer.

Cloud Sourcing is ons antwoord op jouw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit, tegen lagere kosten.

 

Borging van kwaliteit en continuïteit

Het juiste advies voor jouw doelstellingen.

Cloud Sourcing van Korton maakt het leven van ICT-managers een stuk makkelijker. We acteren vanuit marktstandaarden en bieden een hoge kwaliteit. Onze klanten willen binnen de digitale transformatie hun bedrijfsdoelstellingen realiseren door hun ICT-oplossingen goed op elkaar en de organisatie af te stemmen. Zij ervaren ons als een betrouwbare raadgever.

Waarom Korton voor public en private Cloud kiest

Alles onder controle.

Hybrid Cloud

Een combinatie van public en private cloud (hybride) is onmisbaar voor de toekomst van een solide IT-infrastructuur. Ons Cloud Planning Proces houdt daar rekening mee.

Ontdekt de Hybrid Cloud

Het verSaaSen van applicaties is een logische stap

Applicaties verSaaSen: een goed voorbeeld van ICT uitbesteden nieuwe stijl. VerSaaSing is de verschuiving van legacy applicaties naar web- en SaaS-gebaseerde applicaties.