Werkplek Security: cybersecurity waarmee je de werkplek veilig houdt

Een beveiligde werkplek, altijd en overal beschikbaar.

Korton Werkplek Security

Wij helpen jou veilig mobiel te werken.

Mobiel werken heeft de toekomst. Korton helpt je om dat mogelijk te maken, zonder concessies te doen aan de beveiliging van verbindingen en data en de gebruiksvriendelijkheid.

Flexibel werken vraagt om flexibele ICT

Werkplek Security.

Thema’s zoals mobiliteit, een hogere productiviteit, flexibiliteit en een hogere beschikbaarheid zijn trends die steeds meer vragen van de ICT-infrastructuur en de werkplek.

Vooral de toenemende arbeidsmobiliteit (zoals thuiswerken, onderweg werken of op een flexplek) brengt uitdagingen met zich mee. Welke ICT-oplossing je kiest hangt sterk af van de behoeften van de organisatie en de samenstelling van het werknemersbestand.

Onze beveiligingsexpertise

Wij helpen jou altijd en overal veilig mobiel te werken.

Cybersecurity, je ontkomt er niet aan. De cybercrimemarkt is een $8 miljard business op jaarbasis, die exponentieel toeneemt. Bovendien dwingt de wet- en regelgeving je om de beveiliging van persoonsgegevens goed op orde te hebben.

Wij werken samen met jou om een cybersecurity-oplossing te creëren die past binnen jullie digitale landschap, zonder hierbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. Want beveiliging is goed, maar het moet natuurlijk wel werkbaar blijven.

Werkplek Security vraagt om kennis van zaken

Daarom Korton.

Korton werkt nauw samen met marktleiders op het gebied van beveiligingsoplossingen en diensten, waardoor we een brede kennis van beveiliging hebben opgebouwd. Met deze kennis helpen we je de juiste oplossingen te selecteren voor jouw digitale landschap.

Onze cybersecuritydiensten zijn onderhevig aan een strenge controle van onze Security Officer, die de diensten naast de informatiebeveiligingsmeetlat legt en checkt of ze aansluiten bij de door Korton gevoerde ISO27001- en NEN7510-normeringen.

Wil je meer weten over ons Cloud-aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.