Met onze managed services werkt je ICT-omgeving altijd

Behoed je voor onverwachte downtime.

Je processen geborgd bij calamiteiten

Business Continuity.

We bieden bedrijfscontinuïteit als een beheerde service om kosten en risico’s te verminderen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies met welke scenario’s we rekening moeten houden.

Rekening houden met alle scenario's

Heb jij alle risico's in beeld?

Weet jij hoe je bij een grote calamiteit je organisatie weer snel operationeel krijgt? Veel continuïteits- en noodherstelplannen moeten bijgesteld worden omdat de ICT-omgevingen veranderen en belangrijker worden voor de bedrijfsvoering.

Bedrijfscontinuïteit en imagoschade zijn voor elke onderneming een risico. Wat is voor jou acceptabel? Hoe lang houd je last van een calamiteit? Wat moet je doen als hackers je data gijzelen?

Alle procedures altijd actueel

Borging bedrijfscontinuïteit.

Bij elke verandering in de (ICT-)organisatie moeten we bestaande procedures herzien om zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Wij helpen je met een risicoanalyse, een strategie en een planning en we  bieden bedrijfscontinuïteit en disaster recovery als een beheerde service.

Laat Korton je ICT-omgeving beschermen. We reduceren de kosten van een herstelinfrastructuur voor je en verzekeren je tegen ongewenste calamiteiten. Met Korton borg je de continuïteit van je organisatie.

Snel weer operationeel na een calamiteit

Disaster Recovery Plan.

Gezamenlijk stellen we een Disaster Recovery Plan op. Wij bewaken dit plan functioneel en technisch, en stellen het bij wanneer dat nodig is. De kwaliteit van deze dienstverlening wordt onafhankelijk periodiek getoetst. Korton is door Cisco CMSP gecertificeerd voor zijn Disaster Recovery Services.

Een goed plan geeft rust

Waarom Korton?

Met de managed service Business Continuity van Korton pak je de zaken professioneel aan. Je creëert zekerheid voor je organisatie en je business. Medewerkers en systemen kunnen na een calamiteit snel weer up and running zijn. Klanten merken er weinig of niets van. Het dataverlies blijft minimaal en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Wil je meer weten over ons Cloud-aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.