Maak kennis met ons team

Het management, onze missie, onze visie en onze kernwaarden.

Aangenaam kennis te maken

Wij stellen ons graag voor.

Algemeen Directeur

Bastiaan Topper.

“Ik werk sinds 2005 bij Korton en geef dagelijks de leiding in de rol van Algemeen Directeur. Ik streef altijd naar pragmatische oplossingen die bedrijven ondersteunen in het behalen van hun doelstellingen.

Ik ben de geestelijk vader van de Korton Cloud. Mijn team heeft met zeer moderne cloudgedachten deze omgeving ontworpen en geïmplementeerd. Met de juiste technische keuzes, maar ook door de inrichting van de juiste beheerprocessen en -procedures, creëerden wij de huidige Korton Cloud. De beschikbaarheid en performance van de afgelopen jaren zijn het bewijs dat we de juiste kwalitatieve keuzes hebben gemaakt. Dit is ook waar ik mijn energie uit haal: het gezamenlijk bouwen aan en meedenken over de ideale oplossing.

Privé geniet ik samen met mijn vriendin en met vrienden van het leven. Thuis besteed ik mijn vrije uren aan de renovatie van onze monumentale woning.”

Manager Operations

Patrick van Amrooij.

“Ik ben in juni 2018 begonnen bij Korton als Operations Manager. Daarvoor ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij twee verschillende softwarehuizen. Sinds de start van mijn loopbaan heb ik bij organisaties als bijvoorbeeld Hewlett Packard, Tata Steel en de gemeente Nijmegen en altijd in operationele functies mogen bijdragen aan groei en verdere professionalisering. Veel samen met teams van enthousiaste professionals! Daar put ik veel energie uit; bouwen en gezamenlijk zorgen voor meer dan verwacht!

Binnen Korton ben ik samen met een team van enthousiaste mensen verantwoordelijk voor de operatie waarin we het belangrijk vinden onze afspraken met onze opdrachtgevers na te komen en meer dan dat. Samen werken we hard aan het verbeteren van onze diensten opdat we nog meer ondersteunend kunnen zijn aan de processen van onze opdrachtgevers.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken en geniet ik graag samen met familie en vrienden van het leven!”

Manager Sales & Marketing

Derk-Jan Hilberding.

“Ik ben sinds 2017 aan boord bij Korton en actief als Manager Sales en Marketing”. Daarvoor al meer dan 15 jaar actief in de ICT infra en IT consultancy. Begonnen bij telecom startup Libertel (nu Vodafone), heb ik diverse sales en development rollen vervuld bij clubs als VTL, Imtech consultancy en Axians.

Ik hou me binnen Korton bezig met strategische portfolio-ontwikkeling en ben ik dicht betrokken bij strategische salestrajecten. Daarnaast hou ik me bezig met de go-to-market, branding, de positionering van diensten en de strategische uitbouw van Korton Group.

Ik ben een creatieveling met een sterke sales drive. Privé besteed ik mijn tijd aan mijn mooie vrouw Denise, onze drie kids en speel ik graag strategische games. Ik hou van reizen (zo ver mogelijk) en lekker culinair eten.”

Manager Finance & Facility

Mark de Winter.

“Ik werk sinds september 2017 bij Korton als manager Finance en Procurement. Ik houd me bezig met de verdere professionalisering van de finance-afdeling, waar nu een aantal fundamentele organisatorische wijzigingen wordt doorgevoerd. Door mijn studie- en loopbaantraject ben ik breed georiënteerd en een allrounder op het gebied van finance & control.

Mijn kracht en passie liggen bij de analytische kant van de finance, waarbij data wordt vertaald naar bruikbare managementinformatie die bijdraagt aan het strategische doel. In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten en drinken en brouw ik zo nu en dan mijn eigen bier. Met mooi weer rijd ik graag op de motor. Ik reis graag en geniet van sportiviteiten met mijn vrienden.”

Founder

Peter Altevogt.

“Ik ben de oprichter van Korton. Na mijn studie bij Rens & Rens (elektronica en radiotechiek) en HBO Elektronica begon ik in 1997 mijn eigen ICT-bedrijf: Korton.

Gedreven door techniek wilde ik mezelf ontwikkelen in de Microsoft-technologieën en daarmee bedrijven ontzorgen. In 2000 werd Martijn Laan mijn compagnon. Wij legden toen de basis waardoor Korton nu marktleider is in de mobiliteitsmarkt.

Mijn ondernemende inslag en passie voor techniek heb ik onderdeel gemaakt van de genen van Korton; wij willen altijd voorop lopen met de nieuwste innovaties en technologieën. Ik denk graag met iedereen mee en heb altijd de focus op kwaliteit en efficiëntie.

Door mijn grote passie voor auto’s ben ik regelmatig te vinden op het circuit en met mooi weer op het water. Hard werken gaat goed samen met hard ontspannen.”

Onze kernwaarden.