Ze zijn zich niet bewust van de gevaren

Uw eigen mensen vormen vaak de zwakste schakel.

Het begint met bewustwording bij jou en je medewerkers.

Je hebt wel een brandverzekering, maar over de beveiliging van je digitale netwerk heb je nog niet goed nagedacht. Terwijl de kans dat je bedrijf en alle bedrijfsinformatie gehackt wordt vele malen groter is dan dat er brand uitbreekt. We vertellen je graag meer over de risico’s en de oplossingen.

Jij bent verantwoordelijk

Bestuurlijke aansprakelijkheid.

Informatieveiligheid en securitybewustzijn zijn voor de continuïteit van elke organisatie van essentieel belang. De mens blijkt helaas nog al te vaak de zwakste schakel in de beveiligingsketen.

Hackers weten dat mensen zich vaak onvoldoende bewust zijn van de waarde van de informatie die zij in hun bezit hebben. Bovendien wordt de gebruikte technologie onveilig ingezet, op de werkplek of in de hele organisatie.

Een technische aanpassing is zo gedaan. Maar hoe verander je het onveilige gedrag van medewerkers in je organisatie?

Inzicht leidt tot gedragsverandering

Security Awareness Workshop.

Korton organiseert periodieke Security Awareness Workshops, waarmee wij iedereen bewust willen maken van de gevaren van onveilig gedrag en cybercriminaliteit.

Deze workshop is gratis voor managementleden en wordt periodiek door Korton georganiseerd. Hiermee trachten wij onze verantwoordelijkheid te nemen en onze klanten, stakeholders en partners proactief te informeren.

Interesse? We sturen je graag meer informatie

Geef je vandaag op voor een kosteloze Security Awareness Workshop.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.