Gaat het allemaal niet snel genoeg?

Pfff... wat duurt dat wachten lang...

Zorg voor een optimale netwerkervaring voor je eindgebruikers

Je netwerk is traag, mensen klagen over de bereikbaarheid van je website en bestanden downloaden duurt uren. Alleen al om veiligheidsredenen moet je de snelheid van je netwerkupgraden. Maar hoe?

Zullen we maar weer koffie halen?

Het probleem van een traag netwerk is oplosbaar

Je wilt online werken maar het wil niet echt vlotten. Een switch die niet goed werkt, een virus dat al je bandbreedte opslokt, lange netwerkpaden of een slechte netwerkconfiguratie: de oorzaken van een traag netwerk lopen uiteen.

Een langzaam netwerk is een van de belangrijkste oorzaken van slome websites en trage cloudomgevingen. Met goed netwerkdesign kunnen wij deze problemen verhelpen.

Haal alles eruit wat erin zit

Goede netwerkprestaties

Netwerkoptimalisatie is technologie die wordt gebruikt om de netwerkprestaties in jouw ICT-omgeving te verbeteren. Vandaag is je netwerk misschien nog snel genoeg, maar ben je voorbereid op de dag van morgen?

Daarom is het optimaliseren van je netwerk juist nu belangrijk. Samen bekijken we de inrichting van je netwerk, daarna gaan onze netwerkexperts aan de slag om deze in optimale vorm te brengen. Zo zullen er geen vertragingen optreden en is jouw organisatie veilig op de toekomst voorbereid.

Experts in versnellen

Al meer dan 20 jaar specialisten

Wanneer je het idee hebt dat online werken steeds trager wordt, kan Korton onderzoeken wat de oorzaak is. Het komt regelmatig voor dat het netwerk onvoldoende is geoptimaliseerd, waardoor niet alles uit de maximale capaciteit wordt gehaald.

Wij kunnen deze problemen met een op maat gemaakte oplossing verhelpen. Onze gecertificeerde professionals hebben allen hun eigen specialisatie – zij gaan altijd voor het maximaal mogelijke. En dat doen we al meer dan 20 jaar.

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen versnellen?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.