Focus op je kernactiviteiten, blijf digitaal relevant

Outsourcing & Managed Services.

Wij houden de focus op jouw IT

Concentreer jij je op je business.

Wil je IT outsourcen om kosten te besparen? Omdat je de expertise niet in huis hebt?
Outsourcen betekent niet dat je alle regie uit handen geeft. Je zoekt een partner die meedenkt en die je helpt IT-doelstellingen te formuleren en te behalen. Jouw mensen krijgen weer de ruimte om zich bezig te houden met de kernactiviteiten.

Dat is het partnership waar Korton voor gaat: een langetermijnrelatie die is gericht en stuurt op jouw succes. Wij bereiden je voor op de digitale toekomst en ondersteunen jouw mensen om – in samenwerking en co-creatie – de juiste beslissingen te nemen. Samen maken we ambities waar.

Outsourcing

Betrouwbaarheid met een wow-factor.

Korton is een betrouwbare IT-partner die niet alleen diensten levert, maar je ook helpt om te groeien en om bedrijfsprocessen te verbeteren. We willen waarde leveren én een wow-effect creëren bij onze klanten.

Alleen met een proactieve houding kunnen we de juiste adviezen geven en complexe uitdagingen tot ieders tevredenheid oplossen. Je krijgt bij ons toegang tot een IT-keten die wij van begin tot einde kennen en kunnen bespelen. Korton wordt een integraal onderdeel van jouw ICT-organisatie.

Managed Services

Creëer tijd en ruimte om ambities sneller te bereiken.

Upgrades, updates, veiligheidspatches… waarom zou je daar je kostbare tijd en energie aan verspillen? Jij en je IT-collega’s hebben wel iets beters te doen.

Het beheer en onderhoud van jullie programma’s en/of (cloud)infrastructuur kun je volledig of gedeeltelijk door Korton laten uitvoeren. Je eigen mensen kunnen daardoor concentreren op jullie bedrijfsdoelstellingen en ambities.

Kies voor beleving en productiviteit

Digitale werkplek.

De productiviteit van je medewerkers is voor een groot deel afhankelijk van hun digitale werkplek. Niet de technologie, maar een optimale gebruikerservaring is hier de belangrijkste factor. Wij bieden je een totaalconcept voor nieuwe functionaliteit en beheer van je Digitale Werkplek.

Van het inrichten van de werkplek met de nieuwste technologieën, tot de instructies aan medewerkers over het gebruik ervan, we leggen het jou en je medewerkers in elke stap van het proces haarfijn uit.

Jouw programma's altijd up-to-date

Applicatie Management.

Onze aanpak voor de continuïteitsborging van jullie programma’s (Applicatie Management) voldoet aan alle verwachtingen die je van Korton mag hebben op het gebied van continuïteit, aanpassingsvermogen, beleving en de efficiënte werking van jullie programma’s en applicaties.

Optimaal beveiligd, altijd beschikbaar

Infrastructuur Management.

Wij bieden een aanpak die geschikt is voor public cloud, private cloud én een hybride combinatie van deze omgevingen.

Wij helpen jou om jouw infrastructuur klaar te maken voor de toekomst met een flexibel ‘as-a-service’ model.

Wilt je meer weten over ons aanbod?

Wij nemen graag met je contact op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.