Maak je netwerk klaar voor de Digitale Transformatie

Je netwerk is je backbone.

Je netwerk vormt het hart van je ICT-omgeving.

Nu digitalisering en mobiel werken in rap tempo de wereld veroveren, wordt een stabiel en betrouwbaar IT-netwerk steeds belangrijker. Al vraagt een bedrijfskritisch netwerk om een goed doordachte architectuur en solide beveiliging, het gebruik ervan wordt gelukkig steeds eenvoudiger. Daar zorgen wij wel voor.

Intelligente systemen.

Gebouwen worden steeds ‘intelligenter’ door systemen die met elkaar communiceren. Aan een IT-afdeling de uitdaging om interne en externe ICT-voorzieningen naadloos op elkaar aan te sluiten. Networking zorgt voor een sterke backbone. Korton verstaat de kunst van het bouwen van een veilig en betrouwbaar intern netwerk.

Bedrijfskritische netwerken.

Korton heeft de expertise en faciliteiten om bedrijfskritische netwerken in te richten en te beheren. Wij koppelen je interne networking aan externe WAN-verbindingen. Daarbij houden we rekening met de afgesproken beschikbaarheid, de veiligheid en de continuïteit van de omgeving.

In het architectuuradvies kijken we onder andere naar het type datastromen en de eisen die jullie stellen aan snelheid, veiligheid en continuïteit. De vastgestelde architectuur bouwen, onderhouden en beheren wij voor je.

Managed Services zakelijke networking.

Bij managed services voor zakelijke netwerken maken we gebruik van open, servicegerichte platforms en van specialisten met uitgebreide technologische kennis.

We helpen je kostenefficiënt te schalen, de beschikbaarheid te optimaliseren en continue verbetering te waarborgen. Je hebt altijd toegang tot een brede basis voor vaardigheden die je 24/7 kunt leveren.

Voor netwerkoplossingen en de onderdelen die daarbij aansluiten leveren wij Cisco en HP.

Slim investeren in slimme netwerken.

Al speelt ICT een steeds grotere rol in je organisatie, de investering in tijd en geld hoeft niet te blijven toenemen.

Een slimme ICT-infrastructuur ondersteunt softwaregedefinieerde netwerken en netwerkfunctievirtualisatie. Hiermee kun je nieuwe toepassingen en services implementeren met on-demand toegang tot technische expertise.

Wij helpen je bij het vormgeven en beheren van je netwerk om dit kostenreducerende voordeel van de digitale ervaring te benutten, zodat jij je kunt concentreren op de strategische doelstellingen van je organisatie.

Los je bandbreedte-uitdagingen slim op.

Mobiel werken heeft de toekomst, al heeft plaatsonafhankelijk werken grote invloed op je ICT-infrastructuur. Meer gegevensverkeer en applicaties die bandbreedte opsnoepen veroorzaken serieuze capaciteitsbeperkingen en verhoogde complexiteit van beheer en beveiliging. Onze bekabelde en draadloze oplossing helpt je deze uitdagingen aan te gaan.

Wij bieden je een complete, geïntegreerde oplossing die is afgestemd op de nieuwste technologische innovaties en diensten. We helpen je ook om je infrastructuur dusdanig in te richten, dat hij snel en stabiel is en een verbeterde gebruikerservaring biedt.

Wil je meer weten over ons Cloud aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.