Wie zijn wij?

Het verhaal van Korton.

Hallo, wij zijn Korton.

Ooit begonnen op een zolder. Nu een Cloud Sourcer met onze eigen hybrid cloud. Sinds onze oprichting in 1997 hebben we maar één doel: onze klanten helpen succesvol te zijn. We doen er alles aan om voor jou, voor onze collega’s en voor onze leveranciers die extra stap te zetten. We geven advies met verstand van zaken. Samen werken we keihard om onze klanten te blijven verwonderen met onze kernwaarden: vooruitstrevend, moedig en helder. Kernwaarden die je bij Korton overal in terugziet.

Bij Korton werken gedreven specialisten

Wij zoeken geweldige mensen.

Korton levert heldere en innovatieve oplossingen die jou helpen bij het waarmaken van je doelstellingen. Innovatie ligt altijd aan de basis van onze oplossingen. Dat vraagt om specialistische kennis bij de collega’s die deze oplossingen ontwerpen, implementeren en beheren.

Bij Korton werken mensen met de juiste kennis en ervaring, die begrijpen wat er speelt in jouw organisatie. Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt of om juist door te vragen over wat je nu écht wil oplossen. Die betrokkenheid kenmerkt ons.

ICT zit in ons DNA

Onze roots.

Korton is klein begonnen als ICT-bedrijf toen internet nog in de kinderschoenen stond. We waren één van de eersten in Nederland met een cloudplatform. Dit platform heeft zich in de afgelopen decennia tot een innovatieve cloudomgeving ontwikkeld.

Onze hybride cloudomgeving wordt nu dagelijks benut door met name klanten in de sectoren Zorg en Mobiliteit. Van online werkplekken tot het volledig uitbesteden van ICT-omgevingen, Korton maakt werken en ondernemen makkelijker. We zijn gespecialiseerd in hosting van applicaties die van essentieel belang zijn voor je business.

Stilstaan is geen optie

Altijd voorop en vooruit.

We geloven in gewoon doen. Niet lullen maar poetsen. We nemen risico’s met de nieuwste ontwikkelingen. En ja, dan gaat er soms weleens wat mis. Maar daardoor worden we elke dag een beetje beter. En jij ook.

Dus vastroesten zal je bij ons niet. Je wordt uitgedaagd met nieuwe technologieën en nieuwe ideeën, zodat we voorop blijven lopen in onze uitdagende en snel veranderende markt. Loop je mee?

Work hard, play hard

Korton is meer dan werken.

Ook buiten het werk om zoeken we elkaar op. Er is een Korton bowlingteam en we doen mee met het lokale bedrijvenvoetbaltoernooi. We spreken af om samen te gaan fietsen, we wisselen hardloopschema’s uit en schrijven ons regelmatig in voor een modderige obstacle run. Naast dit sportieve geweld organiseren we vaak uitjes waarbij we bijvoorbeeld gaan racen, varen of puzzelen (of een combinatie hiervan). Bij Korton is er voor ieder wat wils.