Je programma's altijd beschikbaar

Applicatie Management.

Strategisch outsourcen

De balans tussen innovatie en continuïteit.

Innovatie is de nieuwe norm. Intussen dien je ook de continuïteit van IT te bewaken. Dat creëert een delicate balans – het strategisch outsourcen van ICT helpt je om te focussen op je strategie.

Je programma's altijd beschikbaar

Applicatie Management.

De Digitale Transformatie vereist een nieuwe strategische aanpak voor het beheren van programma’s. Je moet een versnelling hoger schakelen in je digitaliseringsproces wil je relevant blijven en je opnieuw kunnen richten op jullie kernactiviteiten en strategie.

Onze aanpak voor applicatiemanagement-diensten voldoet aan alle verwachtingen die je mag hebben op het gebied van continuïteit, aanpassingsvermogen, resources en de efficiënte werking van je programma’s.

Wij garanderen je dat programma’s kostenefficiënt en optimaal draaien en jou alle ruimte en vrijheid geven om aan de toekomst van de organisatie te werken.

Focus op de juiste zaken

Slim outsourcen.

Als je je IT-organisatie op niveau wilt houden, moet je er veel tijd en geld in blijven investeren. Outsourcen levert vaak een flinke kostenbesparing op.

Maar outsourcen is meer dan alleen een kostenbesparing, zeker als je het slim aanpakt. De samenwerking met een strategische IT-partner zoals Korton helpt je om te focussen op de bedrijfsstrategie.

Wij denken mee, faciliteren groei en zorgen ervoor dat je alle tijd en digitale ondersteuning krijgt om je volledig op je core business te richten.

Inlevend en betrokken

Jouw doelen staan centraal.

Korton denkt proactief met je mee en stelt jouw organisatiedoelen centraal. Outsourcen gaat voor ons verder dan alleen service delivery. Het doel is om jou te helpen verder te groeien en de ambities van je organisatie waar te maken. Wij kiezen in een samenwerking altijd voor een basis van inlevingsvermogen en betrokkenheid.

Vertrouwensband in partnerschap

Korton ondersteunt je van begin tot eind.

Elkaar vertrouwen in een partnerschap betekent meer doen dan alleen de motor draaiende houden. Je zoekt een partner die je helpt, adviseert en richting geeft. Die je ondersteunt bij het oplossen van technisch complexe vraagstukken. Die voor jou terug kan vallen op een breed landschap van oplossingen en partijen en die dit goed kan aansturen. Korton ondersteunt je in dit proces, van begin tot eind.

Een combinatie van diverse rollen

Van IT-leverancier naar vertrouwenspartner.

Daarom met Korton.

Wil je meer weten over ons Outsourcing-aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.