Slim met elkaar op afstand werken

De alles-in-één oplossing voor optimaal resultaat uit teamwork

Slim met elkaar op afstand werken

De alles-in-één oplossing voor optimaal resultaat uit teamwork

Met één app communiceer je supersnel met mensen overal ter wereld, werk je samen aan een document, website of presentatie, en dat met elk device. Het is dé manier om bedrijfsdoelstellingen te realiseren, zonder fysiek bij elkaar te hoeven komen.

Op basis van marktleiders oplossingen

Microsoft Teams en Cisco WebEx

De Collaboration platformen van Korton zijn gebaseerd op standaard communicatie oplossingen en technologie van Microsoft en Cisco. Door gebruik te maken van deze technologieën ben je er van verzekerd dat het platform stabiel is en voor elk denkbare omgeving ingezet kan worden. Microsoft en Cisco zijn marktleider op het gebied van Collaboration en bieden een uitgebreid spectrum aan mogelijke oplossingen.

Daardoor bevat het platform van Korton niet alleen de standaard Collaboration functionaliteit maar wordt dit uitgebreid met een wijd spectrum aan oplossingen zoals online video en audio conferencing, team collaboration tools en mogelijke apparaten die geconnecteerd kunnen worden.

Flexibel gebruik van functionaliteiten

De Collaboration platformen van Korton biedt je de mogelijkheid flexibel op en af te schalen. Dit geldt zowel voor het aantal gebruikers als voor de functionaliteit die je aan deze gebruikers ter beschikking stelt. Hierdoor sluit de dienstverlening altijd precies aan op de wensen van je organisatie en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Wil je meer weten over de inzet van Collaboration Tooling zoals Microsoft Teams en Cisco WebEx?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.