De bescherming van je gegevens is bij ons in goede handen

Wij beschermen de digitale informatie van jouw organisatie.

Jij weet niet hoe je jouw data op de juiste manier kunt beschermen.

De bescherming van jouw gegevens is bij ons in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze kennis van cyber security. We weten waarschijnlijk beter dan jij voor welke uitdagingen jij staat.

Is de cloud wel veilig?

Security en Compliance.

Security en Compliance staan door veranderende Europese wetgeving steeds meer op de agenda van het management. Organisaties worden geconfronteerd met complexe dreigingen en cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag.

Tegelijkertijd verwachten steeds meer werknemers altijd en overal te kunnen werken, ook op hun eigen apparaat. Dit leidt tot grote uitdagingen op het gebied van ICT-beveiliging en bestuurlijke verantwoordelijkheden.

Veel organisaties zijn daarom terughoudend met het overstappen naar de cloud. De grootste zorgen liggen ook hier op het gebied van Security en Compliance.

Korton helpt je bij deze uitdagingen. Wij bieden je onze expertise en ervaring in cyber security om je organisatie optimaal te beveiligen, zodat jij je met een gerust hart kunt concentreren op je business.

Ook juridisch weten we hoe het werkt

Daarom Korton.

Korton is ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd. Daardoor weten wij erg goed wat er bij serieuze beveiliging komt kijken. Wij bekijken je beveiligingsvraagstuk vanuit een groter geheel. We nemen een stap terug en kijken naar de business requirements en je strategie. Daarbij houden we rekening met het juridische aspect, zodat je een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken.

Onze oplossingen voor jouw Security en Compliance.

Wil je meer weten over ons Security en Compliance-aanbod?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.