De optimale digitale ervaring voor jouw eindgebruikers

User Experience Design.

Wij kiezen een mensgerichte benadering voor een nieuwe werkplek of app

Het begint met Design Thinking.

Met een mensgerichte benadering van innovatie kun je een gebruiksvriendelijke oplossing creëren. Je integreert dat wat mensen nodig hebben met wat technologie kan doen en wat je business verlangt. Design Thinking helpt daarbij.

Design Thinking gaat over het benaderen van uitdagingen met een andere mindset, gericht op het begrijpen van en inleven in je gebruikers. Zo vinden we de perfecte oplossing, gebruikmakend van praktische en creatieve probleemoplossende technieken.

Sturen op optimale beleving

De Gebruiker Centraal-aanpak.

Met een Gebruiker Centraal-aanpak kan je mensen en hun verhalen koppelen aan de achterliggende digitale behoeftes. Het is belangrijk om te weten waarom iets gebeurt, en niet alleen wat er gebeurt.

Wij ontwerpen oplossingen voor mensen en met mensen, door inzicht te krijgen in hoe zij de dingen zien. Elk aspect van het ontwerp wordt gevisualiseerd. Zo maken we zelfs de meest abstracte aspecten tastbaar.

Alles goed in kaart brengen

Persona's en gebruikers.

Bij Korton werken we graag met persona’s. Met de inzet van persona’s komen we te weten wat mensen in een bepaalde omgeving doen, wat hun taken zijn, wat de meest frequente interacties zijn, welke beperkingen ze tegenkomen en hoe ze die aanpakken of omzeilen en nog veel meer.

De gebruikerservaring (UX) wordt ontworpen op basis van wat we weten over de gebruikers. Met persona’s is het mogelijk om:

  • De werkelijke behoeften van jouw medewerkers te identificeren
  • Drijfveren, angsten en obstakels te identificeren
  • Empathie te creëren voor de context waarin gebruikers werken

Mooi verhaal. Maar waarvoor precies?

Design Thinking brengt de digitale werkplek tot leven.

Design Thinking is een methode die succesvol wordt toegepast bij de vorming van je nieuwe digitale werkplek. De digitale werkplek is vaak een ‘feestje’ van ICT. Terwijl het juist jouw medewerkers zijn die hier straks elke dag mee werken. Het is daarom belangrijk dat juist zij degenen zijn die inspraak hebben op de vorming van hun eigen werkplek.

Design Thinking laat je ook in kaart brengen welke belemmeringen jouw medewerkers dagelijks hebben in het gebruik van systemen, informatie en interacties. Samen creëren we een platform dat om de gebruiker heen is gebouwd. Optimaal ingericht, functioneel en taakgericht. Weg met omslachtigheid.

Sounds too good to be true? We vertellen je er graag meer over.

Wil je meer weten over Design Thinking?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.