Een duidelijke en heldere route voor een verander- en migratieproces

Het Cloud Planning Proces.

Klaar om naar de wolken te gaan?

Zo kom je op de juiste manier in de cloud

Iedereen kan een account aanmaken in een publieke cloud-omgeving. Met een beetje klikken kom je al een heel eind. Maar wat is voor een organisatie als de jouwe nu echt een goede aanpak? Welke aanvliegroute kies je zodat je de kracht van de cloud volledig benut en voorkomt dat je onnodig kosten maakt?

Kies een duidelijke, strategische aanvliegroute

Je wilt je ICT-omgeving wendbaar en kosteneffici├źnt maken, zodat je je bedrijfsvoering en business beter en sneller kan ondersteunen. ‘Naar de cloud’ is een veel gehoorde richting.

Maar wat is voor jouw organisatie nu exact de juiste invulling? Er zijn zoveel richtingen en mogelijkheden. Private, Public, Hybride? Microsoft, Google, Amazone? Wel of geen Sharepoint? Wat kun je met Power Apps, Power automation en Power BI?

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Terwijl de business vraagt om een duidelijke visie en aanpak – stilstaan is geen optie.

Met een duidelijke, gefaseerde aanpak naar de cloud

Korton heeft voor jou een duidelijke en heldere aanpak: het Korton Cloud Planning Proces. Een strategische en functionele reis naar de cloud met een invulling die voor jouw organisatie de beste is.

We beginnen met de basis. Waar wil je naartoe met je organisatie? Wat zijn je korte- en langetermijndoelstellingen, wat zijn je uitdagingen? Wat is de rol van ICT binnen je organisatie?

Jij bepaalt het strategische punt op de horizon en samen bepalen we de functionele wensen en eisen waaraan de cloud in jouw organisatie dient te voldoen.

Korton Cloud Planning Proces.

In 4 duidelijke stappen

Are you cloud-ready?

Klaar voor de volgende stap?

Wij helpen en begeleiden je graag bij het bepalen van een goede en passende cloud-strategie voor jouw organisatie.

Wil je meer weten over ons Cloud Planning Proces?

We nemen graag contact met je op.

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.