In een wereld waar data ieder jaar structureel blijft groeien

Controleer een gezonde groei van uw data.

Heb jij een duidelijke datastrategie?

Met de groei van data in de cloud komen er meer mogelijkheden voor jouw bedrijf om er slimme dingen mee te doen. Power BI en Power apps zijn hier goede voorbeelden van. Maar wat je ook in werking wilt zetten, het begint altijd met een goede data-rationalisatie. Welke data gebruik je en welke sla je (voor langere tijd) op? We helpen je er graag bij.

Laat je data gecontroleerd groeien

In de Hybrid Cloud van Korton.

De hoeveelheid data die je verzamelt blijft groeien en daar komt voorlopig ook geen einde aan. Sterker nog, veel organisaties ontdekken de businesswaarde van data en zetten dit om in een beleid voor het nog meer gecontroleerd verzamelen van bedrijfsdata.

Met een groeiend dataportfolio, groeit ook de bestuurlijke verantwoordelijkheid. Hoe ga je daar op een goede manier mee om? Hybrid Cloud biedt oplossingen. We vertellen je er graag meer over.

Nieuwe innovaties en technologieën die je helpen

Alles veilig en goed opgeslagen?

Hoe bewaak je dat deze data op een goede manier wordt verzameld, opgeslagen, geback-upt en wordt beveiligd? Technologie ontwikkelt zich razendsnel en organisaties kunnen deze ontwikkeling bijna niet meer bijhouden. Een traditionele opslag op harddisk of NAS was in het verleden afdoende, inmiddels bewegen we ons in de wereld van Big Data en Digitale Transformatie.

Naast beveiliging bieden Publieke Cloud-omgevingen zoals Microsoft en Amazone veel mogelijkheden tot efficiënte en ‘goedkope’ veilige archiveringsoplossingen. Het loont in de publieke cloud om data te ruimen om je digitale footprint klein en effectief te houden.

Een sterke track record

Al meer dan 15 jaar ervaring.

Onze gecertificeerde specialisten helpen je bij het identificeren van toekomstige dataopslaguitdagingen, het optimaliseren van je opslagomgeving en het beheren van je omgeving omwille van je digitale bedrijfsdoelstellingen. Via onze dataopslagoptimalisatieservices helpen we je om je data kosteneffectief te beheren.

Wil je meer weten over wij jou kunnen helpen?

We nemen graag contact met je op

Korton Group B.V.

Pondweg 1
2153 PK Nieuw-Vennep
023 555 50 60

Fout: Contact formulier niet gevonden.