We doen het net even anders...

Een succesvol cloud deliverymodel, begint met een gedegen cloud netwerk

Het begint met het hebben van een goede basis: Cloud Connect

U hoort het overal. U moet als organisatie met uw ICT naar de cloud. Een mooie heilige graal, dat uw organisatie veel gaat brengen. Legio bedrijven bieden ondertussen “cloud” aan. Misschien vanuit Microsoft of eventueel gecombineerd vanuit hun eigen datacenters. Wat onderscheidt Korton nu precies van al deze bedrijven? Simpel, we doen het gewoon anders dan de rest met Cloud Connect.

Beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit zijn termen die vaak worden gebruikt. Maar hoe zijn ze nu exact geborgd? Korton hanteert de visie dat een betrouwbaar cloud-delivery model, alleen mogelijk is als de totale keten onder controle is. Korton levert in essentie dus geen cloud aan resources, maar een cloud netwerk. U bepaalt toch immers zelf wat u in een hybride-cloud netwerk afneemt in de markt? Veiligheid en beschikbaarheid zijn immers niet iets wat vanaf de voordeur van de cloudomgeving geregeld moet zijn. Juist de totale keten aan verbindingen naar uw kantoren, uw externe- en thuisgebruikers en verschillende cloud en SaaS leveranciers moeten goed zijn ingeregeld.

Daarom heeft Korton vanuit haar delivery-architectuur een uniek platform gebouwd. Iedere klant krijgt bij Korton haar eigen cloudnetwerk met Korton Cloud Connect.

Cloud Connect

Hybrid Cloud van Korton

Gebruik het beste van twee werelden. Breng ze bij elkaar in een duidelijk deliverymodel. Met de Hybrid Cloud van Korton, presteert uw ICT-omgeving optimaal.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay