Plaats- en tijdsonafhankelijk werken met de online werkplek van Korton

Trek talent aan met een flexibele werkomgeving.

De online werkplek is een belangrijke onderscheidende factor geworden voor het werven en behouden van talent.

Flexwerken, Remote Desktop, Cloudwerken, Online Desktop, Bureaublad Online, Cloud Computing, Online Werkplek en Het Nieuwe Werken. Allemaal mooie termen met min of meer dezelfde boodschap en oplossing. Maar wat brengt het u als organisatie en wat houdt het eigenlijk in?

Ontdek hoe we bepalen wat de beste online werkplek is voor u


Met online werken maakt uw organisatie gebruik van de kracht van de cloud, die over een ongelimiteerde capaciteit beschikt. Maar wat brengt het u als organisatie en wat houdt het eigenlijk in? Kort gezegd brengt een werkplek uit de cloud u vanaf een willekeurig apparaat, waar ook ter wereld, toegang tot uw werkplek. Dit doet u door verbinding te maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, softwareapplicaties en gegevens op staan. Gebruikers zijn niet meer gebonden aan een specifieke computer, want de online werkplek is altijd en overal te benaderen met verschillende digitale endpoints en een internetverbinding.

Waarom Korton?

Sinds 2000 biedt Korton al digitale werkplekken aan zijn klanten. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. We luisteren graag naar onze klanten en met hun feedback is onze online werkplek doorontwikkeld tot de werkplek van nu. Wij werken vanuit een benadering waarbij functionaliteit voor de gebruikers voorop staat. Dit combineren wij met duidelijke en heldere afspraken over veiligheid, compliancy, beschikbaarheid en de kosten.

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs.

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Lees meer

Wat is een online werkplek?

Dit is een werkplek waarbij de software en data niet op uw eigen pc of laptop staan, maar op een externe plek in een datacentrum. Bij Korton bieden we de online werkplek aan als volledig dienstenpakket. Het bijhouden van de licenties en het systeembeheer nemen we hierbij volledig uit handen. Dat kan voor uw organisatie veel tijd opleveren. Zodat u zich kunt focussen op uw eigen business.

Wanneer u het beheer van de online werkplek uitbesteedt aan Korton, dan bent u verzekerd van goed functionerende werkplekken: veiligen up to date. Dit leidt tot een hogere productiviteit van uw medewerkers en bovenal gelukkige medewerkers.

Voordelen van de online werkplek

Een online werkplek is zeer toegankelijk en flexibel. De enige vereiste is toegang tot internet – en vanzelfsprekend een beveiligd netwerk waar alleen uw medewerkers op kunnen inloggen. Daar draagt Korton zorg voor.

Via het internet loggen uw medewerkers in via een beveiligde verbinding op de online werkplek, waar alle benodigde data en applicaties die uw medewerkers nodig hebben toegankelijk is. Daar zitten voordelen aan. Voordelen op organisatieniveau, maar ook op gebruikersniveau. Uw medewerkers zijn onder andere veel flexibeler in waar en wanneer zij het werk uitvoeren. Dit past in de huidige tijdgeest van het nieuwe werken en is een essentieel onderdeel om talent aan uw organisatie te binden. Daarnaast geeft de online werkplek ruimte voor een betere productiviteit wat de winstgevendheid van uw organisatie ten goede doet komen.

Meer informatie over de online werkplek

Bent u benieuwd welke voordelen de online werkplek u en uw organisatie biedt? Kom direct in contact met de experts van Korton. Onze adviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay