IT outsourcing bij Korton betekent geen omkijken meer naar uw IT-activiteiten

Wij nemen uw IT-activiteiten over, optimaliseren de efficiëntie en ondersteunen de business outcome.

U de focus op uw business en wij de focus op uw IT.

Het dagelijkse beheer van uw infrastructuur en operaties is van groot belang om uw organisatie wendbaar en schaalbaar te maken en dit te behouden. Proactief IT outsourcing services reduceert uw overheadkosten, verbetert de efficiëntie en verhoogt de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie. Grote kans dat u hieraan al invulling heeft gegeven, maar vraagt u zich af of het nog beter kan? Korton biedt u de technische expertise, een consistente service en flexibiliteit voor de ondersteuning van een breed scala aan technologieën. Met onze schaalmethoden en hoog niveau van standaardisatie, helpen we u met de optimale werking van uw IT-omgeving.

Ontdek hoe we bepalen wat de beste outsourcingsstrategie is voor uBorging van kwaliteit en continuïteit
IT outsourcing bij Korton maakt het leven van IT-managers een stuk makkelijker. Acterend vanuit marktstandaarden van hoge kwaliteit zijn wij een betrouwbare raadgever voor onze klanten. Organisaties die binnen de digitale transformatie hun IT-oplossingen afstemmen om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Waarom Korton?
Korton heeft meer dan 20 jaar ervaring met managed services van IT-omgevingen en dus ook met IT-outsourcing. Onze klanten zijn werkzaam in de meest uiteenlopende branches, waardoor we een brede kennis hebben opgebouwd. Onze professionals hebben elk hun eigen specialisatie en zijn voor hun kennis gecertificeerd. Korton is gecertificeerd voor ISO 27001, NEN7510 en is lid van het DHPA.

 

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Lees meer

Wat is IT outsourcing?

IT outsourcing is het uitbesteden van uw IT aan een gespecialiseerd bedrijf zoals Korton. Dit uitbesteden kan één of meerdere IT-processen betreffen die binnen uw organisatie van belang zijn. IT outsourcing kan een ingrijpend proces zijn.

IT-outsourcing is een bedrijfsmatig proces. Het is een business case die voor een bedrijf een professionalisering van de ICT dient op te leveren en waarmee een efficiency-slag gemaakt moet worden. Dit houdt in dat IT outsourcing maatwerk is. Het is niet altijd zinvol om alle IT-activiteiten uit te besteden.
Korton kijkt graag met u mee om te zien wat voor u en uw organisatie de beste oplossing is. Welke oplossing de meeste tijd en ruimte oplevert voor innovatie en business alignment.

IT outsourcing: wat kan uitbesteed worden?

Op hoofdlijnen zijn er drie IT-gebieden te onderscheiden waarvan u als bedrijf de keuze kan maken om deze wel of niet uit te besteden. Dit zijn de onderstaande gebieden:

  • IT-voorzieningen;
  • IT-processen;
  • IT ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

 

IT-voorzieningen:

IT-voorzieningen outsourcing betekent het uitbesteden van het rekencentrum, het werkplekbeheer of bijvoorbeeld de uitwijkvoorzieningen. Het grote voordeel vaak is dat u de deskundigheid ook uitbesteedt aan een ervaren externe partij, zoals Korton. U hoeft daarom niet meer zelf de kennis in huis te hebben. Het zelf beheren van IT-voorzieningen gaat veelal gepaard met kwetsbaarheid, terwijl we bij Korton meerdere bedrijven op dit gebied bedienen. Onze expertise ligt daardoor zeer hoog. U verandert daarmee steeds meer naar een regie-organisatie.

IT-processen:

Outsourcing van IT-processen betreft hoofdzakelijk de toepassingen en applicaties die binnen een bedrijf nodig zijn. Hieronder vallen het uitbesteden van de software, het beheer daarvan en het dragen van de zorg voor uw software en applicaties.

IT ondersteunend aan bedrijfsprocessen:

Dit gaat een stap verder dan het uitbesteden van IT-processen. Hierbij wordt een volledig proces dat wordt ondersteund door een IT-proces uitbesteed. Bij de outsourcing van ondersteunende IT kunt u denken aan het uitbesteden van uw voorraadbeheer.

De redenen voor IT outsourcing

Als voornaamste reden voor outsourcing wordt vaak de kwaliteit van uw IT genoemd. Een andere beweegreden die toeneemt als hoofdreden is meer tijd en ruimte te creëren voor innovatie en business alignment. IT is een alsmaar complexer wordend thema binnen elke organisatie mede door de snelle ontwikkeling in IT-mogelijkheden. Daardoor wordt de noodzaak voor outsourcing aan een ervaren partij versterkt.
Een samenwerking met Korton betekent dat u gaat samenwerken met een partij die op de hoogte is van alle IT-ontwikkelingen. Outsourcing bij Korton betekent de kwaliteit van uw IT geborgd is.

Meer informatie over outsourcing

Wilt u inzicht in de mogelijkheden tot kostenbesparing middels IT outsourcing? Kom direct vrijblijvend in contact met de adviseurs van Korton. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay