Behoed u voor onverwachte downtime.

Met onze managed services werkt uw ICT-omgeving altijd.

We bieden bedrijfscontinuïteit als een beheerde service om kosten en risico's te verminderen.

Weet u bij een grote calamiteit hoe u uw organisatie weer snel operationeel krijgt? Veel continuïteits- en noodherstelplannen moeten bijgesteld worden omdat de ICT-omgevingen veranderen en belangrijker worden voor de bedrijfsvoering. Bedrijfscontinuïteit en imagoschade zijn voor elke onderneming een risico. Wat is voor u acceptabel? Hoe lang houdt u last van een calamiteit of hackers die uw data gijzelen?

Het is belangrijk om bestaande procedures te herzien om zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Wij helpen met een risicoanalyse, strategie, planning en bieden bedrijfscontinuïteit en disaster recovery als een beheerde service. Wij beschermen uw ICT-omgeving en reduceren voor u de kosten van een herstelinfrastructuur. Verzeker u tegen ongewenste calamiteiten. Met Korton borgt u de continuïteit van uw organisatie.

Waarom Korton?
Met Business Continuity vanuit Korton pakt u de zaken professioneel aan. U creëert zekerheid voor uw organisatie en uw business. Medewerkers en systemen kunnen na een calamiteit, zo snel mogelijk weer functioneren. Klanten merken er weinig of niets van. Het dataverlies blijft minimaal en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Gezamenlijk wordt een Disaster Recovery Plan opgesteld. Wij bewaken deze functioneel en technisch. En stellen het bij wanneer dat nodig is. De kwaliteit van deze dienstverlening wordt onafhankelijk periodiek getoetst. Korton is door Cisco CMSP gecertificeerd voor zijn Disaster Recovery Services.

Networking

Back-Up as a Service

Met onze back-upservices bent u ervan verzekerd dat u uw bestanden kunt herstellen wanneer dit nodig is. De weg naar verhoogde bedrijfscontinuïteit begint hier.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay