Support & technische ondersteuning

Heeft u vragen of loopt u ergens tegenaan? Neem dan contact met ons op voor een passend antwoord op uw probleem of vraag.

Accurate en effectieve support van een professioneel team

We staan naast onze klanten
Korton beschikt over een eigen Nederlands sprekende servicedesk met goed opgeleide professionals. Onze medewerkers zijn op de hoogte van uw situatie omdat u vaste medewerkers krijgt toegewezen. U hoeft niet elke keer opnieuw uit te leggen wat er aan de hand is en dat maakt het communiceren wel zo prettig! We beheren uw systemen pro-actief, wat inhoudt dat zodra er in onze monitoringsystemen blijkt dat er iets aan de hand is, er direct contact wordt opgenomen met uw organisatie. We gaan meteen aan de slag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, waardoor u vaak niet eens door heeft dat er iets aan de hand is.

Telefonisch support
Om uw dienst na een storing zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen, is telefonische ondersteuning vaak al voldoende. Onze gecertificeerde technici kunnen mede door hun jarenlange ervaring in de meeste gevallen de storing telefonisch verhelpen.

Remote en onsite support
Via een remote verbinding maakt Korton een online verbinding met uw omgeving. Eén van onze technici kijkt op afstand mee en zal, indien nodig, ingrijpen in de omgeving. Deze mogelijkheid heeft als voordeel dat de storing snel geanalyseerd en afgehandeld kan worden en een eventuele processtilstand tot een minimum beperkt wordt. Als hulp bij u op locatie noodzakelijk is, zorgen we ervoor dat er binnen de gestelde prioriteitsafspraken een engineer met voldoende kennis en ervaring onsite is. We achterhalen de storing en zorgen ervoor dat de storing zo snel mogelijk verholpen is

Ga verder naar beneden voor juiste ondersteuning

Telefonisch en Online Support

Ontvang hier ondersteuning op afstand

Voor uw digitale werkplek, krijgt u hier toegang tot support sessie vanuit onze specialisten. U kan dit kanaal alleen gebruiken, als u telefonisch te woord wordt gestaan en onze specialisten u hierom vragen.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay