Werken in de cloud in lijn met de behoefte van de business

De perfecte synergie tussen functionaliteit, performance, veiligheid en beheersbaarheid.

Met werken in de cloud verhoogt u de slagvaardigheid van uw medewerkers

Wij geloven dat werken in de cloud uw strategie versnelt. Creatieve ideeën dienen te worden aangemoedigd, zodat talenten hun positieve bijdragen kunnen leveren aan de digitale transformatie. De digitale werkplek is een belangrijke onderscheidende factor geworden in het werven en behouden van talent. Het voedt de drang naar communicatie en maakt ideeën deelbaar. Werken in de cloud faciliteert een cultuur van samenwerking binnen een organisatie. Er ontstaat een deelindustrie waarin meer wordt gestuurd op prestatiegericht werken. Productiviteit neemt toe en een cyclus van innovatie wordt in motie gezet.

Gezamenlijk tijd- en plaatsonafhankelijk werken in de cloud is waar het voor iedere gebruiker begint. Het geven van de gelegenheid om op deze wijze te werk te gaan is doorslaggevend voor het succes. Korton heeft een flexibele digitale werkplek ontwikkeld waarmee u gebruiksvriendelijk én veilig kunt werken in de cloud. De digitale werkplek van Korton maakt een gefaseerde overgang mogelijk. Van een traditionele ICT-omgeving naar een moderne omgeving, ontstaan uit functionaliteit, die als dienst wordt afgenomen. Wij geloven dat de digitale werkplek uw strategie versnelt. Creatieve ideeën dienen te worden aangemoedigd, zodat talenten hun positieve bijdragen kunnen leveren aan de digitale transformatie. De werkplek is een belangrijke onderscheidende factor geworden in het werven en behouden van talent. Het voedt de drang naar communicatie en maakt ideeën deelbaar.

Waarom Korton?

Sinds het jaar 2000 creëren we digitale werkplekken voor onze klanten. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Dankzij de feedback van onze klanten is onze digitale werkplek geoptimaliseerd tot de werkplek van nu. De experts van Korton werken vanuit een benadering waarbij functionaliteit voor de gebruikers voorop staat. Dit combineren wij met duidelijke en heldere afspraken over veiligheid, compliancy, beschikbaarheid en kosten.

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Lees meer

Flexibiliteit aanbrengen door werken in de cloud

Het is een veelgehoorde term: werken in de cloud. Inhoudelijk betekent ‘werken in de cloud’ dat uw bestanden en software niet op uw eigen computer of servers staan, maar op een externe locatie – die voor u via het internet te bereiken is. U bent geen eigenaar meer van onderliggende infrastructuur, dit neemt u af als een dienst. Hierdoor is de digitale werkplek voor uw organisatie flexibel in te richten. Bovendien is de cloudomgeving snel en makkelijk aan te passen op de snel veranderende markt in de digitale revolutie. In de meeste gevallen betreft dit een externe online omgeving, maar het is ook mogelijk om een private cloud te implementeren op locatie.

De meest prominente voorbeelden van werken in de cloud zijn Office365 en Google Apps. In deze gevallen is de externe opslag een extern datacenter, waar de gebruiker online toegang toe heeft. De toepassingen van werken in de cloud zijn heel divers. E-mail is een voorbeeld van werken in de cloud, maar het is tevens mogelijk om complete werkplekken of bijvoorbeeld klantendossiers in een cloudopslag te bewaren.

Wanneer is werken in de cloud interessant voor uw business?

In deze tijd is werken in de cloud al snel interessant voor bedrijven. De cloudomgeving is flexibel in te richten. Met de steeds populairder wordende hybrid cloud is de cloudomgeving bijna in alle gevallen veilig genoeg te maken wanneer u met privacygevoelige data werkt.

De vraag is eerder: hoe wordt werken in de cloud zo interessant mogelijk?

Bij Korton hebben we een manier ontwikkeld om een antwoord op deze vraag inzichtelijk te krijgen, dankzij ons Cloud Planning Process. In zes heldere stappen brengen we uw bedrijf naar de meest gunstige en efficiënte cloudoplossingen.

Uw bedrijf wordt flexibeler en kan veel makkelijker inspelen op de snel veranderende omstandigheden. Wij zijn klaar voor de toekomst. En u? Neem direct contact met ons op.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay