Bewaak uw risicovolle ingangen

E-mail is de meest kwetsbare ingang van uw organisatie

We leveren continue bescherming voor de digitale informatie van uw organisatie.

Organisaties worden geconfronteerd met een complex dreigingslandschap met steeds meer cyberaanvallen. Mobiliteit, je eigen apparaat meenemen, virtualisatie, de cloud en sociale media hebben nieuwe deuren in uw organisatie geopend. Er zijn talloze maatregelen die bijdragen aan een betere bescherming tegen ransomware, maar in de praktijk speelt het beschikbare budget ook een rol. Dit betekent dat business-, ICT- en securitymanagers prioriteiten moeten stellen, zowel voor de korte als de lange termijn. Met E-mail Security van Korton, is uw organisatie optimaal beveiligd tegen spam, phishingmails, schadelijke links en malware zoals ransomware.

E-mail Security tegen ransomware

E-mail Security is een essentieel onderdeel van de beveiliging tegen allerlei vormen van ransomware. Ransomware is een van de grootste uitdagingen voor uw organisatie op dit moment. Onze E-mail Security dienst combineert diverse geavanceerde verdedigingsmethoden en blokkeert zo bekende en onbekende bedreigingen.

Wij bieden u de cybersecurityexpertise en -ervaring die u nodig heeft om uw organisatie te beveiligen. Profiteer van onze uitgebreide digitale beveiligingsoplossingen. Deze versterken uw ICT-infrastructuur, on-premise en in de cloud, Waardoor we snel kunnen reageren op elk beveiligingsincident.

Wij komen graag met u in gesprek

Creëer op elke plek een private beveiligde verbinding

Of u zich on-site, buiten het pand of in de cloud bevindt; wij helpen u uw hybride ICT-omgeving te beveiligen. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers via het internet veilig en vertrouwd toegang hebben.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay