Cloud Connect

Blijf altijd veilig in verbinding met de Cloud

Veilige en snelle connectiviteit naar de Cloud met Cloud Connect

De algemene gebruikerservaring van de cloud hangt sterk af van de connectiviteit. Cloud Connect is een maatservice voor toegang tot de cloud. Wij helpen uw netwerk te hervormen tot een platform waar u altijd beschikking blijft houden tot uw cloudomgeving. Wij zorgen voor de koppelingen van uw vestigingen, gebruikers en derden (klanten, partners, en andere clouds) met uw cloud. Korton geeft daarmee focus op veiligheid, snelheid en beschikbaarheid. Wij adviseren, implementeren en beheren alle aspecten van het netwerk.

Met Cloud Connect van Korton worden uw clouddiensten een integraal onderdeel van uw eigen ICT-omgeving. Uw bedrijfsnetwerk wordt over een besloten netwerk verbonden met de diensten van de belangrijkste cloudserviceprovider, bijvoorbeeld Microsoft Azure en Amazone, en de private cloud van Korton.

Waarom Korton

Prive Snelweg naar de Cloud
Met Cloud Connect van Korton, heeft u een privé snelweg naar de cloud en kunt u snel opschalen zonder extra fysieke verbindingen of uitroltijd.

Een hoge beschikbaarheid
Cloud Connect van Korton is gebouwd met eersteklas apparatuur van Cisco. Hiermee realiseren we snelle en veilige toegang tot uw cloud. Conform de snelheid en beschikbaarheid zoals wij die met u hebben afgesproken. De kern van onze Cloud Connect is geïnstalleerd in een beveiligde zone. Monitoring en bewaking vindt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar plaats.

Wij komen graag met u in gesprek

Uw netwerk is de ruggengraat van uw organisatie

Verbeter uw prestaties en gebruikerservaring terwijl u de complexiteit vermindert. Korton heeft de expertise en faciliteiten om bedrijfskritische netwerken in te richten en te beheren. Ontdek hier hoe wij u kunnen helpen met uw gebouwgebonden netwerk.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay