Leren en werken bij Korton? Het kan!

Je zoekt een uitdagende baan in de ICT, terwijl je ook wel verder zou willen studeren? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. Een uitdagende baan als cloud engineer met een salaris én de ruimte om een betaalde hbo-opleiding te volgen. 

Doorgroeien naar hbo
Korton wil ambitieuze jongeren in de praktijk opleiden en ondersteunen om een hbo-diploma te halen. Hogeschool Utrecht sluit hierop aan met de nieuwe opleiding hbo-ICT System Network & Cloud Engineering. De docenten, die grotendeels in de ICT-sector werkzaam zijn, zorgen ervoor dat de aansluiting met de praktijk optimaal en actueel is. Het is een duale opleiding, waarbij je studeert en 3-4 dagen per week bij Korton werkt. Een unieke kans voor jou om je hbo-diploma te halen, terwijl je bij ons een baan hebt. Je titel waarborgt een kwalitatief hoogwaardige baan na afloop van je opleiding.

De voordelen van de duale opleiding op een rij
1. je kunt de theoretische kennis direct toepassen in de praktijk;
2. je kunt werkervaring opdoen tijdens je studie;
3. je wordt betaald voor je werkzaamheden;
4. als je voldoende studiepunten behaalt, worden je studiekosten achteraf vergoed.

 

Niet voor iedereen – wel voor jou?
Heb je een MBO opleiding niveau 4 ICT of Netwerkbeheer? Dan kun je ook bij ons terecht.

Korton en Cloud IT Academy
Korton is deelnemer van de Cloud IT Academy, een initiatief van bedrijven in de cloudindustrie. Die hebben mensen zoals jij hard nodig. Ze begeleiden je maximaal. En na ieder succesvol studiejaar vergoeden ze je collegegeld en de leermiddelen van je studie aan de HU. Meer informatie vind je op jobinthecloud.nl.

Korton heeft het officiële predicaat Investor in Young Cloud Talent. Dit betekent dat we werken met hightech technieken en we jong talent kunnen opleiden.

The Candidate

Leer ons kennen

Maak kennis met onze afdelingen.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay