korton ict oplossingen
Whitepaper clouddiensten

Whitepaper clouddiensten

whitepaper clouddienstenDe termen public, private en hybrid cloud komt u vaak tegen. Maar wat houdt het precies in? Om hier wat dieper op in te gaan hebben we de whitepaper clouddiensten gemaakt. Hierin leest u waar u rekening mee moet houden, wat de voordelen zijn van cloud ten opzichte van op locatie en wat de verschillen zijn tussen de verschillende vormen van clouddiensten.

 

Als organisatie wilt u natuurlijk niet dat gevoelige data op straat komt te liggen. Vooral voor onderwijs- of zorginstellingen, waarbij het vertrouwelijk omgaan met klantinformatie hoog in het vaandel staat, is privacy van onschatbare waarde. Toch krijgen organisaties soms te maken met datalekken. Het is dus belangrijk om goed na te denken over waar u uw ICT en data opslaat.

 

Ontvang gratis het whitepaper clouddiensten

Wilt u weten wat het voordeel is van cloud en wat de verschillen zijn tussen de verschillende diensten? Als u onderstaand formulier invult, ontvangt u van ons het whitepaper clouddiensten ‘Private public of hybrid cloud – vind nu de oplossing die bij u past’.