Zorgeloos werken met werkplekbeheer

Door bekwaam en betrouwbaar werkplekbeheer kunt u zich volledig focussen op waar u goed in bent.

U acteert als regisseur en onze professionals doen de rest.

De standaardwerkplek is ‘commodity’ geworden. Het vormt geen belangrijk onderdeel meer binnen uw businessproces. De werkplek moet echter wel altijd beschikbaar en veilig zijn. Met het uitbesteden van uw werkplekbeheer heeft u hier geen omkijken meer naar. Hierbij is het wel van belang dat u een goed gevoel heeft bij het proces. Bij Korton begrijpen wij dit en daarom blijft u de regierol vervullen en zorgt Korton voor het beheer en onderhoud.

Welke vorm van werkplekbeheer is geschikt voor u?


Een duidelijke en heldere aanpak
U hoeft zich niet langer zorgen te maken over overcapaciteit, ondercapaciteit of lange reistijden. Met werkplekbeheer van Korton kunnen we op afstand en op locatie ondersteuning en het volledige beheer van uw werkplekken uit handen nemen. Dit tegen een vaste prijs per werkplek en daarmee houdt u grip op de voorspelbaarheid van kosten. Iedere organisatie heeft andere behoeftes en kenmerken. Bent u beter af door incidenten te bundelen of uw werkplekbeheer anders te organiseren. Wij adviseren u over de beste invulling om optimaal werkplekbeheer in te richten.

Waarom Korton?
Korton heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van werkplekbeheer waardoor we veel ervaring hebben en vaste methodieken hebben ontwikkeld. Onze professionals werken bovendien volgens de ITIL-standaarden. Om de optimale gebruikerservaring te realiseren, gaan wij verder. We gaan verder dan alleen de groene lampjes en zorgen ervoor dat de gebruikers het prettig vinden om te werken op hun werkplek.

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Lees meer

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is een verzamelnaam voor onder andere: het inrichten, monitoren en op (afstand) beheren van de werkplekken. Op IT-gebied wordt u met betrekking tot de werkplekken gedeeltelijk of volledig ontzorgt. Dit kunnen, afhankelijk van uw organisatie, statische werkplekken zijn, zoals werkstations, maar het kunnen uiteraard ook flexibele werkplekken zijn, zoals laptops.

Werkplekbeheer heeft een ondersteunende functie om de continuïteit en betrouwbaarheid van werkplekken hoog te houden. Door het beheren van uw werkplekken uit te besteden, heeft u hier niet langer omkijken naar. De beste invulling voor het laten beheren van de werkplekken van uw organisatie kunt u samen met Korton vinden.

Werkplekbeheer onderdelen

Om de werkzaamheden die onder werkplekbeheer vallen inzichtelijk te maken, vindt u hieronder een opsomming van zaken die we voor u uit handen kunnen nemen:

  • antivirus en anti-malware monitoring;
  • updates;
  • het opschonen van tijdelijke bestanden;
  • maken en monitoren van back-ups;
  • ondersteuning tijdens de kantooruren;
  • controle op fouten in het logboek;
  • periodieke rapportages.

 

Waarom is werkplekbeheer belangrijk?

Er zijn een aantal redenen om het werkplekbeheer te laten doen door een kundige partij zoals Korton. Hieronder vindt u een aantal van deze redenen op een rij:

Veiligheid:

Uw data en applicaties zijn van groot belang om uw bedrijf goed te laten functioneren. Dat deze veilig zijn is een belangrijk onderdeel van werkplekbeheer. Daar wordt middels het goed beheren van werkplekken zorg voor gedragen, onder andere door het maken van back-ups van bestanden.

Continuïteit:

Bij Korton kunnen wij uw werkplekken op afstand monitoren. Mochten er onverhoopt problemen of storingen ontstaan, dan worden deze direct herkend en aangepakt. Daardoor weet u dat uw werkplekken ten alle tijden optimaal functioneren.

Kostenbesparingen:

De kosten kunnen aanzienlijk oplopen wanneer een werkplek niet functioneert. Een van uw medewerkers kan bijvoorbeeld niets doen vanwege een storing. In het ergste geval zijn meerdere werkplekken tijdelijk uitgeschakeld. Belangrijke bestanden en informatie kunnen verloren gaan. Dit maakt dat u met goed werkplekbeheer kosten kunt besparen.

Blijf up to date:

Effectief werkplekbeheer zorgt ervoor dat u een veilige werkplek behoudt, welke up to date is met de meest recente antivirus en anti-malware software.

Support is altijd in de buurt:

Uw werkplekken kunnen wij op afstand beheren. Dat betekent dat er altijd hulp en support in de buurt is, waardoor eventuele storingen direct herkend en aangepakt kunnen worden.

 

Meer informatie over werkplekbeheer

Benieuwd welke oplossingen er zijn voor u en uw organisatie? De adviseurs van Korton gaan graag met u in gesprek. Kom direct in contact voor een vrijblijvend gesprek.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay