Zet jij met ons die extra stap?

Ontdek hier jouw droombaan.

Hallo, wij zijn Korton

Ooit begonnen op een zolder. Nu een Cloud Sourcer met onze eigen hybrid cloud. Sinds onze oprichting in 1997 hebben we maar één doel: onze klanten succesvol maken. We doen er alles aan om voor onze klanten, collega’s en leveranciers die extra stap te zetten. We geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Samen werken we keihard om onze klanten te blijven verwonderen met onze kernwaarden: vooruitstrevend, moedig en helder. Deze kernwaarden zie je overal in terug.

Wij zoeken geweldige mensen
Korton levert heldere en innovatieve oplossingen die bedrijven helpen bij het waarmaken van hun doelstellingen. Dit drijft ons naar oplossingen die de klant laten innoveren. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die deze oplossingen ontwerpen, implementeren en beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant. Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt of om juist nog eens door te vragen over wat de klant nu écht wil oplossen. Die betrokkenheid onderscheidt ons!

Altijd voorop en vooruit
We geloven in gewoon doen. Niet lullen maar poetsen. We nemen risico’s met de nieuwste ontwikkelingen. En ja, dan gaat er soms weleens wat mis. Maar daardoor worden we samen elke dag een beetje beter. Dus vastroesten zal bij ons moeilijk gaan. Je wordt uitgedaagd met nieuwe technologieën en nieuwe ideeën, om voorop te blijven lopen in onze uitdagende en snel veranderde markt. Samen.

Korton is meer dan werken
Naast werken zoeken we elkaar ook op. Zo is er een bowlingteam en doen we mee met het lokale bedrijvenvoetbaltoernooi. Maar we spreken ook af om te gaan fietsen, wisselen we hardloopschema’s uit en doen we samen mee aan obstacle runs. Naast dit sportieve geweld hebben we ook vaak uitjes waarbij we bijvoorbeeld gaan racen, varen of puzzelen (of een combinatie hiervan). Dus er is voor ieder wat wils!

 

 

Samen kom je verder
Wij gaan verder waar de klant ons nodig heeft; om waarde aan zijn bedrijf toe te voegen. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. De basis is vertrouwen. Je krijgt de vrijheid om jezelf in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau.

Wil je meer weten over onze afdelingen, hoe een werkdag eruitziet en welke vacatures open staan? Via de links hieronder kom je er van alles over te weten! Nog geen antwoord op jouw vraag over werken bij Korton? Stuur een mail naar hr@korton.nl.

 

The Candidate

Werken als Cloud engineer en een HBO opleiding volgen? Het kan!

Je zoekt een uitdagende baan in de ICT, terwijl je ook wel verder zou willen studeren? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. Een uitdagende baan als cloud engineer met een salaris én de ruimte om een betaalde hbo-opleiding te volgen.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay