Ga je samen met ons Beyond?

Ontdek hier jouw droombaan in de Cloud

Hallo, wij zijn Korton.

Korton. Ooit begonnen op een zolder. Nu een Cloud Sourcer met onze eigen hybrid Cloud en Mobility as a Service SaaS provider waar we maandelijks over 1.000.000 ritten de regie voeren. Sinds onze oprichting in 1997 hebben we maar één doel: onze klanten succesvol maken. We geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Samen werken we keihard om onze klanten te blijven verwonderen. Dit doen we om voor onze klanten samen Beyond te gaan.

Ontdek wie we zijn

Wij gaan Nederland veroveren met onze Cloud en Mobility as a Service oplossingen en diensten. Daar zijn geweldige mensen voor nodig, plus een inspirerende werkomgeving waarin zij het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen.
Wij zijn Korton. Leuk kennis met je te maken.

Hoe het is om te werken bij Korton

Er zijn weinig bedrijven waar collega’s ook je vrienden zijn. Daarin ligt onze grootste kracht. Samen weten en kunnen we meer dan alleen. Omdat je tegen vrienden gewoon de waarheid kan vertellen. Omdat je bij je vrienden jezelf kunt zijn en je je niet hoeft te verstoppen achter een stropdas of een duur pak.

De basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Korton veel verantwoordelijkheid. Ons doel is onze klanten succesvol te maken. We geloven in gewoon doen. Niet lullen maar poetsen. En ja, soms gaat er weleens wat mis. Maar daardoor worden we samen elke dag een beetje beter.

Je komt in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen. Dus vastroesten zal bij ons moeilijk gaan. Je wordt uitgedaagd met nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Om voorop te blijven lopen in onze uitdagende en snel veranderde markt. Samen.

The Candidate

Werken als Cloud engineer en een HBO opleiding volgen? Het kan!

Je zoekt een uitdagende ICT baan, terwijl je ook wel verder zou willen studeren? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. Een uitdagende ICT baan als Cloud engineer met een salaris én de ruimte om een HBO opleiding te volgen.