korton ict oplossingen
De mensen van Korton maken het bedrijf; zij denken mee met de klanten en hebben aandacht voor hen. Daarnaast zijn we een relatief klein bedrijf met een grote infrastructuur.

Vacatures – ICT en software

In het menu vind je een overzicht met alle vacatures van Korton.

 

Solliciteren bij Korton is erg makkelijk. Je kunt het sollicitatieformulier invullen bij de vacature die aansluit bij jouw werkervaring en wensen. Als er geen relevante of interessante vacature tussen staat is het natuurlijk ook mogelijk een open sollicitatie te sturen. Zet in je motivatie waarnaar je op zoek bent en wat je voor Korton kunt betekenen.

 

Wij bekijken je (open) sollicitatie zorgvuldig en laten altijd weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Mochten wij geen passende vacature hebben dan bewaren we je gegevens graag voor eventuele toekomstige vacatures.

 

Eerste gesprek

Sollicitatiegesprek Het eerste gesprek vindt meestal plaats met de leidinggevende van de afdeling en HR. Dit gesprek is bedoeld als kennismaking. Naast een stukje functie- en kennisinhoud is de klik voor ons essentieel. We letten op vaardigheden, eventuele technische kennis en of je binnen de cultuur van Korton past. En net zo belangrijk: sluit Korton aan op jouw wensen?

 

Tweede gesprek

Als zowel Korton als jij enthousiast zijn, volgt er een tweede gesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op de functie. Voor technische functies kan een case of een kennistest onderdeel zijn van het gesprek. Ook is het mogelijk dat we je referenties checken in dit deel van de procedure.

 

Over het algemeen bevat de procedure twee gesprekken. Daarna volgt eventueel -bij wederzijdse interesse- een aanbod.

 

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor Korton is informatiebeveiliging een cruciaal thema, vandaar dat we ISO 27001 gecertificeerd zijn. Van alle (nieuwe) medewerkers hebben wij een VOG nodig om zo onze informatiebeveiliging te waarborgen. Voor een aantal specifieke functies kan een pre-employment onderzoek tot de mogelijkheden behoren. Dit wordt altijd vooraf met je besproken.