korton ict oplossingen
Technische ontwikkelingen volgen zich razendsnel op zodat technische kennis snel veroudert. Mede daarom staan ontplooiing en opleiding centraal binnen Korton.

Opleidingsmogelijkheden

OpleidingsmogelijkhedenKorton bouwt verder op jouw kennis. Technische ontwikkelingen volgen zich razendsnel op zodat technische kennis snel veroudert. Mede daarom staan ontplooiing en opleiding centraal binnen Korton. Elke medewerker heeft een jaarlijks gesprek met HR waar het om jouw persoonlijke ontwikkeling draait en de opleidingsmogelijkheden worden besproken. In dit gesprek stellen we een trainingsplan op voor het komende jaar met als uitgangspunt de functie-eisen, jouw vaardigheden en ambities.

 

Technische trainingen

Medewerkers hebben de mogelijkheid om trainingen te volgen en krijgen een studiedag van Korton om het examen goed voor te bereiden. Bij het behalen van een totale certificering, zoals MCSA of CCNA, ontvang je een bonus.

 

Persoonlijke vaardigheidstrainingen

Naast technische kennis zijn persoonlijke vaardigheden natuurlijk ook erg belangrijk. Afhankelijk van je persoonlijke leerdoelen is het mogelijk om specifieke vaardigheidstrainingen te volgen en zo bepaalde competenties verder te ontwikkelen.

 

Boekenbudget

Een training is niet altijd de beste optie, wellicht gaat je voorkeur uit naar zelfstudie. Of misschien wil je wat meer weten over een specifiek onderdeel. Over alle afdelingen verspreid heeft Korton een goed gevulde boekenkast staan met boeken over uiteenlopende onderwerpen, zoals ColdFusion, Java, security testing, Windows 10, CCNA en The Web Application Hacker’s Handbook. En als het boek wat je wilt lezen er niet tussen staat, is het zo besteld!