korton ict oplossingen
Korton biedt u met WorkForce Pro een oplossing voor strategisch workforce management binnen uw organisatie.
DOWNLOAD KLANTCASE ALMERE

WorkForce Pro voor workforce management

Workforce managementWorkforce management is het proces dat zorgt voor de optimale balans tussen de arbeidsbehoefte (soort werk, hoeveelheid werk, etc.) en de medewerkerscapaciteit, de competenties, de arbeidskosten en de klant- en medewerkerstevredenheid binnen uw organisatie.

 

Het proces omvat alle activiteiten die nodig zijn om uw bedrijf op strategische wijze te managen op het gebied van forecasting, roosterplanning, het registreren van de gewerkte tijden en het analyseren van de geroosterde en geregistreerde uren.

 

Workforce Management

Korton heeft gekozen voor WorkForce Pro als dé softwareapplicatie voor workforce management (WFM). WorkForce Pro voorziet enerzijds in een roosterplanningsysteem en anderzijds in de verwerking van de urenregistratie.

 • De uit te voeren arbeid en de daarvoor beschikbare medewerkers worden door WorkForce Pro geheel automatisch verwerkt tot een dienstroostervoorstel.
 • De roostergenerator maakt alle noodzakelijke afwegingen om te komen tot een efficiënte personeelsplanning. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in tijd en geld.
 • Dienstroosters, kloktijden en urenstaten worden op de achtergrond door het roosterprogramma verzameld en klaargezet in de urenregistratie.
 • Met behulp van duidelijke overzichten kunt u de verzamelde informatie eenvoudig op juistheid controleren. Na goedkeuring worden toeslagen en inhoudingen geconsolideerd voor de salarisverwerking en absentsaldi bijgewerkt.

 

Roosterplanning

Voer het werk in dat gedaan moet worden plus het actuele personeelsbestand en WorkForce Pro geeft u efficiënte dienstroostervoorstellen.

 

Voor uw personeelsplanning

workforce management plannerEen goede personeelsplanning kost u vaak veel tijd en hoofdbrekens. Dat is niet langer het geval wanneer u gebruik maakt van WorkForce Pro van Korton. Wij zorgen dat u met deze softwareapplicatie tijd en geld bespaart op uw workforce management. Met één druk op de knop genereert u een compleet en overzichtelijk dienstroostervoorstel. In zo kort mogelijke tijd, met zo min mogelijk inspanningen. Om deze applicatie te ontwikkelen, hebben we voortdurend geluisterd naar de markt en hebben we de behoefte verwerkt in nieuwe functionaliteit. Neem ook de proef op de som. Ontdek met velen vóór u hoeveel voordeel onze ontzorging u kan opleveren.

 

Applicatie voor efficiënt dienstrooster

Door het implementeren van de gebruikersbehoefte kunnen wij het u zo makkelijk mogelijk maken met WorkForce Pro. De applicatie maakt alle noodzakelijke afwegingen om tot een efficiënt dienstrooster te komen. Dat scheelt u veel puzzelwerk. WorkForce Pro koppelt de arbeid die moet worden uitgevoerd aan de beschikbare medewerkers met de juiste competenties en genereert daarmee een roostervoorstel. Het programma verzamelt op de achtergrond gewerkte uren vanuit de roosters, geklokte tijden en urenstaten. Deze staan vervolgens klaar in de urenregistratie die u kunt koppelen aan uw salarisadministratie voor uitbetaling. Daarbij berekent WorkForce Pro uiteraard de juiste toeslagen per medewerker, per dienst et cetera.

 

Er is nog veel meer waarmee WorkForce Pro uw werk efficiënter maakt!

 • Het programma koppelt met HRM- en salarisapplicaties.
 • Het genereert automatisch de roosters waarmee u en uw medewerkers uit de voeten kunnen.
 • WorkForce Pro integreert wetten, cao’s , arbeidscontracten en toeslagen op individueel -of dienstniveau.

 

Actuele overzichten

Workforce management overzichtenZonder gepuzzel en hoofdbrekens maakt u een prima dienstrooster. Het is eenvoudig te realiseren met WorkForce Pro. Maar de applicatie doet méér voor u. Zo levert zij duidelijke overzichten die u makkelijk kunt controleren. In die overzichten ziet u wat de werktijden van uw medewerkers zijn in een bepaalde periode. Zij geven u daarnaast informatie over meeruren, overuren, compensatie-uren, verzuimuren, toeslagen, inhoudingen en diverse verlofsoorten. Het enige wat u hoeft te doen, is de overzichten controleren en goedkeuren. Na uw goedkeuring consolideert WorkForce Pro toeslagen en inhoudingen voor de salarisverwerking. Ook houdt deze slimme applicatie voor u de absentsaldi actueel.

 

U vraagt zich af waarom u zolang zonder WorkForce Pro hebt gewerkt …!

 

Inrichting

De inrichting van WorkForce Pro is compleet. Korton heeft daarbij zo goed mogelijk geluisterd naar de wensen van de markt. Zo houdt de applicatie altijd rekening met bepaalde bepalingen uit de arbeidstijdenwet, de voor u geldende cao of een arbeidscontract. Ook signaleert zij eventuele overtredingen op die regels. Is dat het geval, dan krijgt u daarvan een melding. Aanpassingen zijn eenvoudig mogelijk en worden bijgehouden in een logboek.

 

Dé software voor workforce management

Als werkgever hebt u veel baat bij het gebruik van WorkForce Pro. We zetten de voordelen voor workforce management graag nog een keer voor u onder elkaar.

 • Het programma levert u managementrapportages en budgetcontrole.
 • WorkForce Pro biedt een activiteitenplanner die zich ook grafisch onderscheidt.
 • De applicatie controleert automatisch op naleving van de arbeidsregelingen.
 • Met WorkForce Pro beheert u gemakkelijk uw personeelsdossiers.
 • Het programma bevat een roosterstudio met cyclische, anonieme en effectieve roosters.
 • Uren worden automatisch geregistreerd.
 • Zonder problemen koppelt u WorkForce Pro met uw HRM administratie- en loonsoftware.
 • Deze applicatie staat in de cloud. Uw planners en medewerkers kunnen overal van de applicatie gebruik maken waar internet beschikbaar is.
 • Het programma is flexibel inzetbaar.
 • WorkForce Pro heeft de mogelijkheid om te communiceren met medewerkers.

 

Persoonlijk dashboard

WorkForce Pro is óók bedoeld voor uw medewerkers. Zij kunnen via het intranet en/of internet inloggen op hun persoonlijke dashboard. Zij zien daar hun dienstrooster en de openstaande verlofuren staan. Zij kunnen er hun verlof aanvragen, beschikbaarheid doorgeven of hun gewerkte tijden invullen.

 

Overtuigd van de meerwaarde van WorkForce Pro? Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij vertellen u graag meer over workforce management. Of klik op onderstaande links voor meer informatie.

 

App en webpagina voor medewerkers

Personeelsplanning in de praktijk

Urenregistratie

Waarom kiezen voor roostersoftware

Nieuwsbrieven

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.