korton ict oplossingen
Korton heeft de meest geavanceerde ritagenda ontwikkeld voor de personenvervoersbranche. Met de applicatie WinTax bespaart u veel tijd en geld.

WinTax app en webpagina’s

Met de WinTax app en -webpagina maakt u de data uit uw WinTax-agenda beschikbaar voor uzelf en uw klanten. Deze gegevens zijn op locatie en onderweg makkelijk in te zien.

 

Regie bij u

WinTax AppKorton heeft voor de gebruikers van WinTax webpagina’s en een app ontwikkeld. De gebruikers – u als vervoerder, uw klanten, centralisten, chauffeurs en onderaannemers – kunnen daarin bepaalde data uit de WinTax-agenda inzien. Uw klanten zien alleen de webpagina’s die u voor hen inzichtelijk hebt gemaakt. U houdt te allen tijde de regie in handen. De pagina’s die u inzichtelijk wilt maken, kunt u los bij Korton afnemen. Om deze WinTax app te kunnen benutten, moet de gebruiker inloggegevens invoeren. De WinTax app is geschikt voor de besturingssystemen iOS (iPhone en iPad) en Android.

 

Voor uw klanten

WinTax App klantenUw klanten kunnen van deze app gebruik gaan maken. Denk dan aan ouders die voor hun kinderen taxivervoer afnemen, maar ook aan de opdrachtgevers van dit vervoer of de instellingen waar uw taxibedrijf regelmatig mensen naartoe brengt. Zij zien in de app een keurig overzicht van de ritten die u voor hen hebt ingepland en gereden. Uw klanten kunnen ook eventueel nieuwe ritten aanmaken en bewerken. Daarnaast zien zij in de app waar de verwachte taxi zich bevindt. Zij kunnen digitale facturen raadplegen, ziekte of vakantieperiodes doorgeven, hun profiel aanpassen en klachten indienen.

 

Voor centralisten

Ook voor centralisten is deze app erg handig. Alle geplande ritten staan daarin vermeld. Nieuwe ritten kunnen zij aanmaken in de app. Het dienstenoverzicht geeft helder aan welke chauffeurs beschikbaar zijn voor nieuwe ritten, welke onderweg of bezet zijn en welke pauze hebben. Via de knop Tracking & Tracing zien zij een kaart waarop alle wagens zijn weergegeven. Een centralist weet dus direct welke chauffeur in de buurt is van een bepaalde locatie. Hiervoor is een goede datacommunicatie nodig, voorzien van een gps-koppeling.

 

Voor chauffeurs

Via de WinTax app kunnen chauffeurs hun diensten bekijken, accepteren en claimen. Zij kunnen ook documenten uploaden en bekijken. Daarnaast kunnen zij garagemeldingen voor reparaties doorgeven, hun verbruik bekijken en hun profiel bewerken.

 

Voor onderaannemers

Ook onderaannemers hebben in de WinTax app een helder overzicht van alle ritten. Zij kunnen de rittijden en de ritacceptatie versturen naar de WinTax-agenda van de hoofdaannemer. Daarnaast kan de onderaannemer desgewenst ritten overnemen die de hoofdaannemer publiceert.

 

Wilt u weten hoe de WinTax app en webpagina u kunnen ondersteunen in uw bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.