Korton biedt met WAPS de totaaloplossing voor de taxiondernemer. Deze applicatie is volledig toegespitst op het verhogen van de efficiency.

WAPS – WinTax Automatische Planner Service

WAPS is de automatische rittenplanner voor personenvervoer, ontwikkeld door Korton.

 

Planning geheel geautomatiseerd

WinTax Automatische Planner ServiceMet de introductie van de WinTax Automatische Planning Service (WAPS) maakt Korton zijn automatiseringsoplossingen voor het personenvervoer compleet. Met WinTax was het aannemen, uitgeven, monitoren en factureren vanuit de elektronische ritagenda al mogelijk. Met WAPS is nu ook de planning geheel te automatiseren.

 

Totaaloplossing

Met WAPS biedt Korton de taxiondernemer een totaaloplossing die volledig is toegespitst op het verhogen van de efficiency. Korton heeft de applicatie zo ontwikkeld dat zij niet alleen uitstekend functioneert in combinatie met WinTax, maar ook met andere elektronische ritagenda’s.

 

Rapportcijfers

WAPS voorziet de planner van ritsuggesties. Deze baseert de applicatie op de kostenfuncties: kosten, klanttevredenheid en kwaliteit. U geeft elke kostenfunctie een gewicht. Vervolgens zoekt WAPS naar een planning die het laagste totaalcijfer oplevert. Hierbij worden de vooraf ingestelde marges en regels continu bewaakt.

WAPS biedt op deze manier een centrale planningsservice. De applicatie geeft zowel WinTax als andere partijen suggesties over het zo efficiënt mogelijk rijden van de huidige werkvoorraad. Bijvoorbeeld door ritten te combineren.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie. Neem dan contact met ons op.