korton ict oplossingen
Korton biedt met WinTOP dé online solution voor vervoersregie. Gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk.
DOWNLOAD KLANTCASE ATAX

WinTOP voor uw vervoersregie

De grootste kracht van WinTOP is dat u een grote besparing kunt realiseren in de backoffice door een efficiënte vervoersregie.

 

Besparing op de backoffice

WinTOP voor uw vervoersregieDe grootste kracht van WinTOP is dat u een grote besparing kunt realiseren in de backoffice door contracten op een dusdanige manier in te richten. Met WinTOP kunt u namelijk het gehele proces automatiseren. Van ritaanname en een beslisboom op welk vervoer men recht heeft, tot aan de facturatie en contractbeheer.

 

Online registratie vervoersregie

WinTOP is dé online solution voor uw vervoersregie. Met deze applicatie van Korton kunt u ritaannames, rituitgiftes en de ritbewaking efficiënt managen. Vaste onderdelen van de applicatie zijn het aannemen en uitgeven van ritten, het factureren en het genereren van rapportages. Via WinTOP kunt u eenvoudig communiceren met opdrachtgevers, onderaannemers, vervoerders, gemeentes, zorginstellingen, zorgverzekeraars en derden.

 

Gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk

Deze online solution van Korton is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt ritten versneld invoeren door middel van favorieten, sneltoetsen, points of interest, autoretourritten en ritreeksen. WinTOP controleert constant op een juiste invoer. Doordat de applicatie een koppeling heeft met VECOZO, is het voor u direct duidelijk of een verzekerde recht heeft op een rit. WinTOP is software as a service (SaaS). U heeft dus alleen een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot de applicatie. WinTOP hoeft niet lokaal geïnstalleerd, onderhouden en beheerd te worden. Korton beheert de servers voor u.

 

Toegespitst op uw relaties

Doelgroepenvervoer - leerlingenU kunt voor al uw relaties de gebruikersrechten in WinTOP eenvoudig aanpassen, zodat zij alleen zien wat ze nodig hebben. In de applicatie verschijnen automatisch berichten als er iets fout gaat, bijvoorbeeld als de rit niet aankomt omdat de internetverbinding bij uw onderaannemer niet werkt. Een andere mogelijkheid van WinTOP is impersonation. U kunt daarmee de rol van uw relaties overnemen en zo dus snel zien wat er bij hen speelt. Handig om bijvoorbeeld de rechten te testen of om een nieuwe werknemer van een onderaannemer of zorginstelling op te leiden. In WinTOP kunt u per relatie afspraken maken over de facturatie of over een staffel op basis van kilometers of postcodes. Ook een proeffactuur is binnen een paar muiskikken gemaakt.

 

Waarom WinTOP?

  • snelle communicatie;
  • overal en altijd toegankelijk;
  • eenvoudige ritinvoer;
  • koppeling met VECOZO;
  • gebruiksrechten beheren;
  • bewaking en beveiliging;
  • impersonation.

 

Lees meer over WinTOP en

Wmo

Regie Wmo-vervoer

Taxipoints in ziekenhuizen

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.