korton ict oplossingen
Door vervoerssoorten te verbinden biedt het systeem een optimale route aan van A naar B. De klant maakt de keuze op basis van prijs en reistijd

MaaS visie van Korton – slimmer van A naar B

MaaS - KortonMaaS (mobility as a service) moet ons in staat stellen innovatief te anticiperen op een fluctuerende vervoersvraag. Het delen van resources is daarin relevanter dan het bezit ervan. Korton nodigt partijen uit mee te denken over en mede vorm te geven aan een integraal en digitaal vervoersplatform. Dat zoekt naar de beste match tussen een individuele vervoersvraag en het totale vervoersaanbod.

 

Over vijf jaar rijdt de bus omdat twintig mensen een rit in dezelfde richting
hebben geboekt. Niet omdat een busschema dit aangeeft

 

Waarom zou je een eigen auto hebben die je slechts voor 10 procent benut
wanneer je voor veel minder geld een autorit van A naar B boekt?

 

Over vijf jaar zet de klant zijn vervoersvraag online. Hij kiest vervolgens
uit de diverse stoelopties die het systeem hem presenteert

 

Door vervoerssoorten te verbinden biedt het systeem een optimale route aan
van A naar B. De klant maakt de keuze op basis van prijs en reistijd

 

MaaS lijkt ver weg. Maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Vijf jaar geleden was een zelfrijdende auto sciencefiction. Nu zijn grote automerken volop aan het testen. Dat brengt MaaS heel dichtbij. Lees meer over onze visie op het personenvervoer van de nabije toekomst:

 

Vervoersaanbod
MaaS faciliteiten
Vervoersvraag

 

Uitnodiging

MaaS is dichterbij dan menigeen denkt. Grote bedrijven in de vervoerssector, de automotive en de assurantiesector verdiepen zich in geïsoleerde aspecten van toekomstbestendig personenvervoer. De verbindingen ontbreken nog. Binnen de informatietechnologie is de kennis aanwezig om die verbindingen te realiseren. Wij nodigen graag partijen uit om met ons de uitdaging aan te gaan. Om te zoeken naar en vorm te geven aan een integraal platform dat het personenvervoer in 2020 echt tot MaaS maakt.

 

Interesse? Neem contact op met ons via onderstaand formulier.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.