Enterprise Private Cloud

Snelle en flexibele ICT-omgeving op maat, wanneer u het nodig heeft.

Kosteneffectieve veilige capaciteit, met hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid

Onze enterprise private cloud oplossingen zijn gemaakt voor snelle prestaties en hoge betrouwbaarheid. Met deze diensten hoeft u zelf niet te investeren in dure hardware en bespaart u tijd voor het beheer, zodat u zich kunt richten op de primaire bedrijfsvoering. Samen met u kijken we naar de behoefte op functioneel niveau, compliancy gebied, de beheersbaarheid en tot slot de kosteneffectiviteit. Korton beantwoordt uw vraagstuk met enterprise private cloud op basis van een business case gestuurde aanpak, zodat we de beste “value for money” voor uw organisatie creëren. We zorgen er samen met u voor dat uw business accelereert in de digitale transformatie.

Ontdek hoe we bepalen wat de beste cloudstrategie is voor u

Waarom Korton?
Korton biedt de schaalbaarheid van een public cloud gecombineerd met het beveiligingsniveau en de betrouwbaarheid van een private cloud. Onze expertise helpt u bij het transformeren van uw bestaande ICT-omgeving. Korton heeft een grote expertise opgebouwd op het gebied van cloudarchitectuur en netwerktypologieën zodat we uw omgeving veilig kunnen uitbreiden en/of verbinden met andere ICT-omgevingen. Korton is gecertificeerd voor ISO 27001, NEN7510, CMSP en lid van het DHPA. Onze gecertificeerde professionals voeren de doorontwikkeling van services op de behoefte van de markt.

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs.

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Lees meer

Wat is private cloud?

private cloud is een ICT-infrastructuur die in het bijzonder voor uw organisatie wordt ontwikkeld – en uitsluitend toegankelijk is voor u en uw medewerkers. Dat houdt in dat ook het beheer van deze cloud bij uw eigen organisatie komt te liggen. De private cloud kan op twee plekken gevestigd zijn, op uw eigen opslag, of op een extern center. Wanneer u eigen servers en een eigen database gebruikt, dan wordt dit on-premise genoemd. Bij optie twee is uw private cloud gevestigd in een extern beveiligd datacenter. Dat brengt voordelen met zich mee, zoals aanvullende veiligheid en continuïteit.

De private cloud: een maatpak die uw business laat accelereren

Investeringen in dure hardware zijn verleden tijd. Middels de cloudoplossingen van Korton laat u uw business accelereren in de digitale transformatie. Korton helpt u de transitie naar de cloud kosteneffectief in te richten en denkt graag met u mee zodat u de meeste waarde voor uw geld krijgt.
Een groot voordeel van een cloudoplossing is dat deze volledig op maat gemaakt kan worden voor uw organisatie. Elke onderneming is immers anders, waardoor een kant-en-klare oplossing in bijna alle gevallen niet kosteneffectief is.

Als organisatie heeft u daarbij ook nog eens volledige controle over de cloud applicaties die gebruikt worden. Ook de veiligheid van uw systemen, databases en applicaties heeft u volledig zelf in de hand. U kunt namelijk zelf bepalen in welke frequentie en in welke hoedanigheid er back-ups gemaakt worden. U kunt hierbij er zelfs voor kiezen om de back-ups uit veiligheidsoverwegingen op twee verschillende plekken te bewaren.

Tevens is er met een private cloud oplossing exact te bepalen wie tot wat toegang heeft en wie welke autorisaties heeft. Hierdoor is deze cloudoplossing flexibel in te richten en wordt continuïteit gewaarborgd, bijvoorbeeld wanneer u flexwerkers in dienst heeft.

Zelf naar de private cloud

Wanneer u eigenhandig de transitie naar private cloud wenst te maken, dan komt hier een aanzienlijke investering bij kijken. De hardware en andere benodigde middelen dienen dan zelf aangeschaft te worden. In deze tijd van digitale transformatie kan hardware snel verouderen, waardoor een vervolginvestering nodig is. Voor het onderhoud van deze hardware dient u ook de nodige resources beschikbaar te houden. Daarbij heeft u een snelle internet verbinding nodig en een tweede redundante verbinding die continuïteit borgt, mocht uw internetverbinding wegvallen.

Om kosten te besparen en uw cloudoplossing zo effectief mogelijk in te richten, kunt u de implementatie en borging van uw private cloud uitbesteden aan Korton. We beschikken over alle certificeringen die nodig zijn om dit met de juiste kwaliteit voor u te regelen.

Meer informatie over cloudoplossingen

Wanneer u wenst over te stappen naar een effectieve cloudoplossing, dan is voor de meeste ondernemers de eerste logische vraag: “Waar begin ik?” Bij Korton hebben we een helder Cloud Planning Process ontwikkeld dat die vraag beantwoord. In zes heldere stappen leiden we u naar de meest efficiënte cloudoplossing, die de voordelen van cloud optimaal benut voor uw organisatie. Want de beste cloudoplossingen zijn maatwerk.

Bent u benieuwd wat private cloud voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact op met onze adviseurs. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay