NIEUWS

Korton Software onderdeel Total Specific Solutions

Nieuwegein, 1 april 2019. Total Specific Solutions zet met de acquisitie van Korton Software BV haar eerste stappen in het mobiliteits en personentransport domein.

Lees meer

Vanaf 25 mei moet u voldoen aan de AVG. Wat heeft Korton al voor u geregeld?

Vanaf 25 mei 2018 zal ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt van EU-onderdanen, compliant moeten zijn aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wat houdt dat precies in?

Lees meer

Misvattingen over de public cloud en Office 365

Public cloud, met name Office 365, dat hoor je tegenwoordig veel. Maar wat kan het nou eigenlijk? Het is in de meeste gevallen goedkoper, maar heb je dan overal aan gedacht?

Lees meer

“Kleine oorzaken, grote gevolgen” Vecht tegen cybercrime

Met de digitalisering van onze samenleving neemt het risico op cybercrime toe. Door de recente opmars van virussen als ransomware staan thema’s als security en privacy volop in de schijnwerpers.

Lees meer

Ethical hacker: een kijkje in de keuken

Opeens is de term overal: ethical hacker. Het is iemand die denkt en werkt als een hacker en zo computersystemen voor bedrijven test op beveiliging: kunnen kwaadwillenden erin?

Lees meer

Ons Tweede Thuis kiest voor outsourcing 2.0

Zorginstelling Ons Tweede Thuis gaat nieuwe richting op en wil een ICT-dienstverlening die hierop aansluit. Het outsourcing aanbod van Korton sluit hier goed op aan!

Lees meer
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay