NIEUWS

Korton Software onderdeel Total Specific Solutions

Nieuwegein, 1 april 2019. Total Specific Solutions zet met de acquisitie van Korton Software BV haar eerste stappen in het mobiliteits en personentransport domein.

Lees meer

The First and Last Mile – MaaS Woordenboek

Geregeld publiceren wij een blog dat is gewijd aan een van de woorden uit ons interne ‘MaaS-woordenboek’. In deze editie zoomen we wat verder in op de term ‘First and Last Mile’.

Lees meer

Vingerprints verboden voor tijdregistratiesystemen

We hebben geconstateerd dat vingerprintafname t.b.v. een rooster- en werktijdregistratiesysteem in strijd is met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die per 25 mei 2018 van kracht is.

Lees meer

Vanaf 25 mei moet u voldoen aan de AVG. Wat heeft Korton al voor u geregeld?

Vanaf 25 mei 2018 zal ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt van EU-onderdanen, compliant moeten zijn aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wat houdt dat precies in?

Lees meer

Mobiliteit in de toekomst – Mobility as a Service

Mobility as a Service gaat in de toekomst veranderen, daarvan zijn wij overtuigd. Er zijn volop voortekenen dat over een paar jaar niet meer iedereen een eigen auto voor de deur heeft staan.

Lees meer

Nieuwe controles voor de ATW

Op verzoek van onze klanten zijn wij bezig om een aantal Arbeidstijden Wet (ATW) controles in te bouwen in Korton Personeelsplanner. Deze controles worden in een aantal stappen geïntroduceerd.

Lees meer

Misvattingen over de public cloud en Office 365

Public cloud, met name Office 365, dat hoor je tegenwoordig veel. Maar wat kan het nou eigenlijk? Het is in de meeste gevallen goedkoper, maar heb je dan overal aan gedacht?

Lees meer

“Kleine oorzaken, grote gevolgen” Vecht tegen cybercrime

Met de digitalisering van onze samenleving neemt het risico op cybercrime toe. Door de recente opmars van virussen als ransomware staan thema’s als security en privacy volop in de schijnwerpers.

Lees meer

Ethical hacker: een kijkje in de keuken

Opeens is de term overal: ethical hacker. Het is iemand die denkt en werkt als een hacker en zo computersystemen voor bedrijven test op beveiliging: kunnen kwaadwillenden erin?

Lees meer

Ons Tweede Thuis kiest voor outsourcing 2.0

Zorginstelling Ons Tweede Thuis gaat nieuwe richting op en wil een ICT-dienstverlening die hierop aansluit. Het outsourcing aanbod van Korton sluit hier goed op aan!

Lees meer