korton ict oplossingen
Vraag het whitepaper ‘Zes krachtige NEN7510-handvatten voor de Raad van Bestuur’ aan!

Bereid je voor op NEN 7510: Zes KRACHTIGE NEN 7510 handvatten voor de Raad van Bestuur

NEN 7510: beveiliging gegevensBeveiligingsnorm NEN 7510. Of je het nou ziet als een noodzakelijk kwaad of een goede zaak; binnenkort zal jouw zorginstelling er toch echt aan moeten geloven. Vanaf 25 mei 2018 is namelijk een Europese wet van kracht die de spelregels over de omgang met data grondig verandert. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR, EPV of AVG) eist dat er een privacy managementsysteem aanwezig is. De NEN 7510 kan gebruikt worden die de gegevensbescherming van zorginstellingen op orde moet krijgen. Hieronder lees je meer en in het whitepaper ‘Zes krachtige NEN7510-handvatten voor de Raad van Bestuur’ lees je waarmee je rekening moet houden bij de implementatie.

Vraag het whitepaper aan

 

 

 

Informatiebeveiliging

Omdat zorginstellingen met cliëntengegevens werken, is informatiebeveiliging van groot belang! Het is je grootste nachtmerrie als vertrouwelijk gegevens op straat komen te liggen. Bedenk wat voor imagoschade dit veroorzaakt? En niet te vergeten: ontevreden cliënten. Dit wil je voorkomen. Om je goed voor te bereiden op en te weren tegen mogelijke calamiteiten kun je de NEN 7510 inzetten. Digitalisering en eHealth brengen veel mooie kansen, maar ook mogelijkheden voor cybercriminelen.

 

Whitepaper met zes handvatten voor de NEN 7510 implementatie

Maar hoe pak je dit aan? Hoe gaat zo’n implementatie in zijn werk? In ons whitepaper hebben we zes krachtige handvatten uiteen gezet die je kunnen helpen bij de implementatie. Bereid je goed voor en vraag gratis het whitpaper ‘Zes krachtige NEN7510-handvatten voor de Raad van Bestuur’ aan.

Vraag het whitepaper aan

 

 

 

Beter bewapend tegen cyberaanvallen

De NEN 7510 zit er hoe dan ook aan te komen, daar kun je niet meer omheen. Alle zorginstellingen, ongeacht omvang of aard van de bedrijfsprocessen, moeten voldoen aan de NEN 7510. Uiteindelijk levert de nieuwe beveiligingsnorm vooral positieve resultaten op. Natuurlijk kost het wat tijd en moeite om je zorginstelling klaar te stomen voor de nieuwe beveiligingsnorm, maar de verbeterde gegevensbeveiliging leidt uiteindelijk tot tevreden klanten. Klanten die meer vertrouwen hebben in de omgang met hun gevoelige informatie. Bovendien is jouw zorginstelling door deze beveiligingsnorm ook beter gewapend tegen schadelijke cyberaanvallen.