Korton: uw ideale partner voor taxi software

Optimaliseer uw rittenplanning en backoffice

Taxi software voor efficiënt vervoer

Al meer dan 20 jaar is Korton een begrip in de vervoersbranche. Vanuit deze ervaring is een grote expertise opgebouwd om de planning van ritten en de facturatie daarvan efficiënt te laten verlopen. Dat heeft Korton met name klaargespeeld door slim ontwikkelde taxi planning software. Met Korton WinTax en de automatische rittenplanner helpen we ondernemingen uit de personenvervoersbranche met het verhogen van de efficiëntie van de bedrijfsvoering en het verbeteren van hun klanttevredenheid.

Het belang van goede taxi software?

De passagier zo klantvriendelijk mogelijk naar de gewenste bestemming brengen: dat is het uitgangspunt. Dit vraagt echter om een goede planning van uw ritten. Daarbij wilt u uw chauffeurs zo efficiënt mogelijk inzetten, zodat zij hun tijd waar mogelijk besteden aan declarabele ritten.

Hier ligt dan ook uw uitdaging. Onze taxi planning software kan u en uw organisatie aanzienlijk in die uitdaging ondersteunen. Zo kunt u veel eenvoudiger inzichtelijk maken welke chauffeurs op een specifiek moment bezet zijn en wanneer ze beschikbaar zijn om een volgende rit in te plannen.

Met de Korton automatische rittenplanner, WinTax en de Personeelsplanner van Korton heeft u drie krachtige tools in handen om uw rittenplanning in te richten voor optimale efficiëntie. Dat levert niet alleen een kostenbesparing op, maar ook een prettig functionerend systeem voor uw medewerkers.

Neem contact op

Lees meer

Taxi software van Korton; de totaaloplossing om uw organisatie te laten accelereren

Voor de taxibranche heeft Korton WinTax ontwikkeld. Een totaaloplossing die ondersteunt bij de planning, facturatie en het informatiemanagement. Dit systeem stelt uw planners in staat om efficiënt en effectief te plannen. Alle ritten worden opgeslagen met de juiste gegevens in de digitale rittenstaat. Het is te koppelen met alle BCT’s, waardoor chauffeurs snel op de hoogte zijn van hun ritten en planners te allen tijden kunnen zien waar de voertuigen zich bevinden. Inefficiënte rittenregistratie van uw taxi’s en de handmatige rittenstaat horen definitief tot het verleden.

U kunt de Korton WinTax koppelen aan de Korton Personeelsplanner Door deze koppeling krijgt u een helder beeld van de actuele beschikbaarheid van uw chauffeurs. Daarnaast koppelt Korton WinTax aan Korton  Personeelsplanner terug welke diensten daadwerkelijk zijn gerealiseerd.

Het is ook te koppelen met de meeste boekhoudpakketten, zodat factuurregels doorgezet worden naar uw boekhoudpakket. In combinatie met sommige boekhoudpakketten kunnen er zelfs betalingen gemonitoord worden en waar nodig herinneringen verstuurd worden.

Opschalen met een goede planning- en rittenregistratie?

In deze tijd van digitale transformatie zijn er volop kansen te benutten die zorg dragen voor een betere dienstverlening, kostenbesparingen en een bedrijfsvoering die klaar is voor de toekomst.

Middels de taxi software van Korton verkrijgt u managementinformatie die een helder beeld schetst van verbeter- en pijnpunten. Zo kunt u door middel van WinTax inzichtelijk maken waar aanpassingen nodig zijn binnen de bedrijfsvoering. Met die informatie kunt u verbeteringsplannen ontwikkelen – en realiseren.

Samen met Korton werken aan een betere planning en rittenregistratie

Korton is al jarenlang partner van bedrijven die actief zijn in personenvervoer. Aan de hand hiervan hebben we tools ontwikkeld die de prestaties van uw organisatie ondersteunen en kunnen bijdragen aan sterkere resultaten. Korton taxi software: ondersteunt optimale rittenregistratie en planning.

Benieuwd wat de taxi software van Korton kan betekenen voor uw klanten, medewerkers en gehele organisatie? Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay