Korton Taxibestelpunt

De ideale oplossing voor een zorgeloze reis naar huis

Een zorgeloze reis naar huis

Het taxibestelpunt in combinatie met het informatiescherm ontzorgt de baliemedewerkers. Daarnaast biedt u hiermee extra service aan de bezoekers van het ziekenhuis, die gebruik maken van Regiotaxi, Wmo- of ziekenvervoer via de zorgverzekeraar. Al deze vervoerssoorten worden op één scherm getoond.

Direct in de hal van een ziekenhuis maakt het bestelpunt het voor burgers heel eenvoudig om het taxivervoer naar huis te boeken. De Korton Regie softwareapplicatie verbindt het taxibestelpunt met alle benodigde informatie. De gebruiker hoeft slechts de pas door de paslezer te halen en dan verschijnt op het scherm de bevestiging van de geboekte rit. Een rit annuleren gaat net zo makkelijk, wanneer de eerste keer de pas door de lezer wordt gehaald wordt de geboekte rit getoond, de tweede keer wordt de geboekte rit geannuleerd.

Transparant overzicht
Alle administratieve handelingen die gemoeid zijn bij dit proces worden digitaal en automatisch uitgevoerd. Aanvrager, verzekeraar en vervoerder krijgen een transparant overzicht van de geboekte en gereden ritten. Korton heeft alle administratieve processen rond de Wmo geautomatiseerd.

Proces achter het Taxibestelpunt
Korton Regie zorgt ervoor dat, na het lezen van de pas, de aanvraag automatisch wordt geverifieerd. De rit en klantgegevens worden getoetst in het Korton Regie platform, waarin duidelijk wordt of de betreffende gebruiker recht heeft op taxivervoer of zittend ziekenvervoer. Klopt dit allemaal dan accordeert het systeem de aangevraagde rit en meldt die bij de aangesloten vervoerder. Deze bevestigt de rit aan de gebruiker bij het Taxibestelpunt en stuurt een taxi naar het ziekenhuis.

Visueel gehandicapten
Korton Regie biedt de mogelijkheid om een geluidssignaal te integreren in een Taxibestelpunt. Wanneer een visueel beperkte burger de pas door de lezer haalt, klinkt het geluidssignaal. Op deze manier is het taxi- en zittend ziekenvervoer ook voor hem of haar beter toegankelijk gemaakt.

Vervoersplanning

Consultancy Services

Laat uw business excelleren door onze expertise. Wij helpen u organisatie haar mobiliteitsprocessen te optimaliseren en kosten te verlagen

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay