Korton Regie

Gebouwd voor en door mobiliteits-enthousiastelingen

Ons platform

Korton Regie is ons mobiliteitsplatform, waarmee alle facetten rondom de regie van vervoer gefaciliteerd kunnen worden. Van de registratie van alle klantgegevens, de uit te voeren ritten en budgetten tot aan klachtenbehandeling, declaraties en facturatie. Alle aangesloten onderaannemers, opdrachtgevers en ziekenhuizen kunnen de voor hen benodigde gegevens raadplegen en gebruiken.

Geïnspireerd door de ervaringen in het ontwikkelen van Korton WinTax, is Korton Regie meer dan 10 jaar geleden ontwikkeld, met als belangrijkste speerpunt het automatisch controleren van de beschikbaarheid en juistheid van gegevens, zodat de administratieve afwikkeling van een rit met één druk op de knop gerealiseerd kan worden. Door met Korton Regie het administratieve proces te automatiseren en de uitvoer sterk te bewaken, kunt u de hoogste kwaliteit leveren die uw opdrachtgever van u vraagt, zonder dat u zorgen hoeft te hebben over de klanttevredenheid.

Controle vooraf, bewaking onderweg, eenvoud achteraf
Van belang is dat uw klant budget heeft, dat de rit volgens contract uitgevoerd mag worden en er een onderaannemer verantwoordelijk is voor de rit. Door dit vooraf te verifiëren, kunt u kwaliteit garanderen tijdens de rit en behaalt u de hoogste vorm van efficiëntie in de afwikkeling van het administratieve proces. Als de wagen vertraagd is, informeert u de klant of belt u de onderaannemer om na te gaan hoe samen een uitdagende situatie verholpen kan worden. Na uitvoer van de rit declareert u de rit bij uw opdrachtgever en verstuurt u de factuur naar uw klant.

Iedere opdrachtgever zijn eigen regels
Voor iedere opdrachtgever gelden aparte afspraken met betrekking tot het vervoer en iedere opdrachtgever kan verschillende producten hebben. Met of zonder reisbudget of machtiging, met of zonder eigen bijdrage, meer of minder dan 25 reizigerskilometers per rit. Zijn zomaar enkele eenvoudige voorbeelden die binnen Korton Regie ingericht kunnen worden. Door toepassing van flexibele contractformules is iedere controle op vervoersgerechtigheid te realiseren. Daardoor heeft u achteraf geen discussie met uw klant of opdrachtgever als de automatisch gegenereerde factuur verstuurd is. Uw onderaannemers worden voorzien van een automatisch gegenereerde creditfactuur, op basis van de contractformules die de prijs tot stand hebben gebracht.

Klachten & Declaraties
Eventuele klachten kunt u met de klachtenmodule van Korton Regie eenvoudig registreren binnen het systeem, waarbij de workflow de klacht op vloeiende wijze door uw organisatie begeleidt en de klant uiteindelijk op de hoogte brengt van de communicatie van verbeterpunten of uitleg. Naast ritten facturatie kunt u ook andere zaken met Korton Regie factureren, bijvoorbeeld het eenvoudig declareren van een nieuwe pas of het toevoegen van een borgbedrag aan de factuur.

Beschikbare koppelingen en onsluiting
Korton Regie koppelt met alle binnen Nederland gangbare agenda pakketten voor taxibedrijven. Uw onderaannemers halen de ritten vanuit hun agenda pakket geautomatiseerd op uit Korton Regie. Via dezelfde koppeling verstuurt de onderaannemer ook de actuele status van de uit te voeren ritten op. De automatische bewaking van Korton Regie kan uw gebruikers tijdig op de hoogte stellen van verstorende situaties. Voor uw klanten is ook een omgeving beschikbaar, zodat de zelfredzame gebruiker zelf zijn of haar ritten kan boeken, groepsvervoer ritten kan inzien en een klacht indienen. Deze omgeving is ook beschikbaar vanuit een app op de mobiele telefoon.

Vervoersplanning

Consultancy Services

Laat uw business excelleren door onze expertise. Wij helpen u organisatie haar mobiliteitsprocessen te optimaliseren en kosten te verlagen

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay