Korton Automatische Rittenplanner

Optimale klantbeleving en controle in personenvervoer

Helpende hand bij een complex planningsproces

Korton heeft een service ontwikkeld die op basis van rit agendagegevens en livegegevens de meest efficiënte manier van rijden kan voorstellen. Er wordt automatisch een planning gegenereerd waarin voorstellen worden gedaan wie de ritten rijdt en hoe de ritten gecombineerd kunnen worden. U bespaart hiermee onnodige kosten en verhoogt de klanttevredenheid en kwaliteit. Uw automatiseringsoplossingen voor het personenvervoer zijn hiermee compleet.

De Automatische Planner is voorzien van een forecast functie die bepaalt of er voldoende capaciteit is ingepland om de ritten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de ritten die eventueel nog geboekt kunnen worden op basis van de historie.

Overschrijd nooit meer uw afspraken met de klant
De automatische planfunctie plant uw ritten op een zodanige wijze dat hierbij geen overschrijding van klant of contractafspraken plaatsvindt. Vervoersvormen worden gedefinieerd zodat zij enkel gecombineerd worden met andere vervoersvormen waarbij dit mogelijk is. In de planning worden ook marges meegenomen die van toepassing zijn op de in- en uitstaptijd en eventuele omrijtijd. Op deze manier komen uw chauffeurs nooit in de knel.

Inzicht voor uw planner(s)
Naast het ondersteunen van de planner in het zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk plannen, worden handmatig door de planner toegewezen ritten ook actief bewaakt. Tijdens iedere berekening worden alle toegewezen ritten opnieuw berekend aan de hand van de nieuw ontstane situatie. Als een voertuig onverhoopt vertraging oploopt, of als de planner een rit toewijst aan een voertuig dat niet voldoet aan de indicaties van de klant, is onze automatische planner hiervan op de hoogte. Aan de hand hiervan worden verschillende waarschuwingen gegenereerd. Met behulp van de notificaties kan de planner actie ondernemen om de klant naar volle tevredenheid te vervoeren.

Tijd en geld besparen? Uw planning is met deze oplossing gegarandeerd.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay